Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Windows 7 z pendrive

elitix1234

Pytanie

Opublikowano

Siemka!

Chciałbym zapytać o pewną rzecz. Dzisiaj programem Ultra ISO zrobiłem bootowalny pendrive sialala itp. Wszystko jest ok. Odpalam komputer wybieram USB-HDD ... włącza się. Wyskakuje mi napis: Starting boot from USB device czy coś w tym stylu, to ja myślę sobie, że zostawię tak niech się odpala. Idę się umyć, wracam za pół godziny no i dalej jest to samo. Myślę, chyba jest tu coś nie tak. Sprawdziłem na laptopie i wszystko odpaliło się w zaledwie kilka sekund. Tu przychodzi moje pytanie. Czy zostawię to na 10 min czy na godzinę i tak się nie odpali, jaka jest tego przyczyna?

Pozdrawiam!

T3N0cnlTd2lydXNfX19ldW5lX19fMjI1X19fU1BFU19fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy zostawię to na 10 min czy na godzinę i tak się nie odpali, jaka jest tego przyczyna?

Jeśli nie odpaliło od razu, to w ogóle nie odpali. Być może pendrive został źle przygotowany. Nagraj obraz systemu ponownie, tym razem korzystając z programu Rufus.

Opublikowano

A zmieni coś ze zadajesz bezsensowne pytania zamiast sprawdzic ? ­

Nie każda płyta główna  obsługuje sposoby botowania używane przez programy, tak samo nie każdy pen będzie zawsze działał na różnym sprzęcie.

Dlatego zawsze lepiej używać kiku programów do robiena botowalnego pena .

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...