Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na co wydac PSC ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze, mam na psc 56 zł ( ostatnie zarobki z metina ) Mialem 100 zł ponad, ale na steam sobie cs go kupilem i doaldowanie za 10Euro. Co moge za to kupic ? nie chodzi mi o gry, moze wiecie czy cos mozna zamawiac za ta kase jakies sklepy sa internetowe czy cos ? jak cos to moge jeszcze kupic psc do 50 zł jakby gdzies był sklep np. ze sprzetem komputerowym czy coś :D dz

Opublikowano

­Ostatnio sporo promocji na originie było. M.in Battlefield 4 za 30zł bez grosza. Warto poczekać na takie promocje i kupić jedną/dwie gry :)

r3ePj8E.png

Opublikowano

no to jak nie gry to na co chcesz to wydać? Możesz niby wypłacić na konto bankowe, ale prowizja jest zabójcza (niby).

Opublikowano

Ewentualnie możesz sprzedać komuś za gotówkę. Coś jak 50zł PSC sprzedasz za 40zł. Coś w ten deseń. Dostaniesz mniej ale warto jak chcesz sie pozbyć tego by kupić coś a nie ma opcji płatności PSC.

579571423327107377857.png

Opublikowano

to c*****e jest to psc ... niby platnosci internetowe, a mozna zaplacic tylko za gry, debilizm.

Z tego co wiem że się coś da kupić, ale nie pamiętam. Poszukaj dobrze ;P

Opublikowano

Możesz wypłacić ale wtedy jesteś 20 zł stratny. Tak pisało w regulaminie.

Kocham Renissance.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...