Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamiast głosu słychać tylko szum

kamilmatt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

A więc tak jak w temacie ... Zrobiłem format kompa, i nagle mikrofon zamiast reagować zaczął szumieć, i trzeszczeć, raczej to nie wina mikra bo przed formatem wszystko było ok ...

Proszę o szybką pomoc, bo o 22 gram mecz ligowy cs'a ;c!!!

Za pomoc jestem w stanie wynagrodzic kogos skinami o wartosci 15 ojro ~cs go :D

Dodam, że mam coś takiego - czy to jest moja karta dźwiękowa  o.O post-597781-0-16649600-1427397336_thumb.png

Opublikowano

Już wiem jak to sprawdzić :D... Ale nie mogę znaleźć dobrych sterowników, tutaj macie specyfikacje xD:

manufacturer: ASUSTeK Computer INC.

model: M4A78LT-M-LE

Opublikowano

I teraz zamiast  ,,Urządzenie zgodne ze standardami ...'' Mam dwa mikrofony coś takiego: Mikrofon (VIA Hight Definition Audio) i Miks Stereo (VIA Hight Definition Audio)

Za pomoc mogę dać skiny do cs go, to nie oferta handlu, ale bardzo zależy mi na pomocy :C... PLS

Opublikowano

Obstawiam, ze wyciszyłeś wyjście mono/stereo i po prostu raz słyszałeś sam szum, a raz nic Klikaj glosnik i sprawdź

Opublikowano

Obstawiam, ze wyciszyłeś wyjście mono/stereo i po prostu raz słyszałeś sam szum, a raz nic Klikaj glosnik i sprawdź

Co o.O? Jak to zrobić ? Mógłbyś napisać xD?

Opublikowano

A spróbuj ew. Podłączyć do innego wejścia jeśli masz. Odinstalować kartę dźwiękową i ponownie zainstalować. Może jakiś antywirus, ccleaner czy coś? 
Możesz także, zobaczyć jakie masz opcje "nagrywania" dźwięku. 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...