Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedź od supportu

VSVP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisałem do supportu w sprawie wymiany czołgu. Orientujecie się ile może potrwać zanim odpowiedzą? Zależy mi na czasie.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Zależy ile mają innych zgłoszeń. W niedziele zazwyczaj nie odpowiadają. Powinieneś dostać odpowiedź jutro rano lub w/po południu,jeśli nie to zależy czy rozwiążą preblem wcześniejszego gracza

Opublikowano

Zależy ile mają innych zgłoszeń. W niedziele zazwyczaj nie odpowiadają. Powinieneś dostać odpowiedź jutro rano lub w/po południu,jeśli nie to zależy czy rozwiążą preblem wcześniejszego gracza

Kupiłem przez przypadek FCM 50t zamiast IS-6 i chciałbym, żeby mi to zmienili.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Kupiłem przez przypadek FCM 50t zamiast IS-6 i chciałbym, żeby mi to zmienili.

Zastanów się dwa razy bo i FCM jest dobrym czołgiem (pod zarobek nawet lepszym) lecz cięższy podobno w grze.

Opublikowano

Jak przez przypadek można kupić inny czołg ? xD

Od 4-7 dni

Nie byłem zdecydowany i oglądałem je, wyłączyłem nie tę kartę i o :D

Preferuje styl grania taki jak IS-6 wiec jednak wole jego.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Zgłosiłeś reklamacje rozumiem? To jedyna szansa na zmianę zakupu, a wtedy nie możesz tykać w ogóle zakupionego czołgu, przekładać załogi, dawać wyposażenie, o graniu bitwy nie wspominając. Oddadzą Ci hajs (mi oddawali w postaci jakiś dziwnych punktów przypisanych do konta WG) i za to masz kupić is-6 lub inny produkt w sklepie WG.

Opublikowano

Zgłosiłeś reklamacje rozumiem? To jedyna szansa na zmianę zakupu, a wtedy nie możesz tykać w ogóle zakupionego czołgu, przekładać załogi, dawać wyposażenie, o graniu bitwy nie wspominając. Oddadzą Ci hajs (mi oddawali w postaci jakiś dziwnych punktów przypisanych do konta WG) i za to masz kupić is-6 lub inny produkt w sklepie WG.

Wiem, nic z nim nie robiłem więc wymienią na 100%.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...