Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1st win day

Ao_Shin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy na dłuższą metę warto robić wszystkie first win day'e?

Dużo czasu mi to zajmuje jak czasami jestem wstanie przegrać po kilka gier z rzędu i nie zrobić tej wygranej.

Bardziej opłaca się skillować na Conquest'cie czy robić te 'darmowe' 600 Favor'ów?

Opublikowano

Jeżeli nie planujesz zakupu god packa, to te 600 favorów dziennie bardzo się przydaje. :p Dużo szybciej nazbierasz na bogów. Aczkolwiek jak ja mam złą passę i naprawdę przegrywam każdy mecz po kolei, to już odpuszczam i gram tylko po to, żeby sobie ćwiczyć. :v

Opublikowano

Jak by skiny coś jeszcze dawały to by oczywiście warto było robić, ale takie zdobywanie skinów "żeby aby mieć" wg. mnie jest bez sensu ;)

U mnie w tematach 1 post = 1 like  :) 

Opublikowano

Przydaje się w przypadku eventów. Wtedy jakieś gemy są do zdobycia... Ale ogólnie jeśli masz godpacka to raczej nie ma większej potrzeby

LukaSuper.png

Opublikowano

Jak by skiny coś jeszcze dawały to by oczywiście warto było robić, ale takie zdobywanie skinów "żeby aby mieć" wg. mnie jest bez sensu ;)

Wiesz jak już masz praktycznie wszystkie postacie i nie masz co robić z faworami to kupujesz sobie byle co #potwierdzoneinfo.

Opublikowano

Wiesz jak już masz praktycznie wszystkie postacie i nie masz co robić z faworami to kupujesz sobie byle co #potwierdzoneinfo.

Jakoś dużo typów widze z goodpackami i ponad 100k favoru bo nic nie kupują :)

LukaSuper.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...