Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początkujący w WoWie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
W gry MMORPG grywam dość często, metin - kilka lat, TERA, Aion (choć nie przypasowała mi zbyt ta gra) i chciałbym się czepić WoWa... Grałem kieeeedyś kiedyś na jakimś prywatnym serwerze który miał fajną cechę - ściągał się podczas grania. Przedstawiam serię pytań, prosiłbym o udzielenie odpowiedzi:
1. Czy jeśli ściągnę serwer angielski/ruski/chiński/pierdupierdu - będę mógł zmienić język na polski? ZAWSZE jest możliwa zmiana języka?
2. Na MPC prezentacji serwerów wiele, lecz nie każdy serwer posiada to pobieranie podczas gry - da się to obejść czy trzeba po prostu znaleźć serwer z taką cechą?
3. Czy moglibyście może polecić serwer jakikolwiek? Znalazłem jeden ciekawy - lecz ilość graczy 29 odstraszyła mnie raczej na dobre.. Nie chodzi mi o serwer PVP, chętnie porobię questy i poexpię nawet choćby goooodzinami.
4. Każdy serwer ma jakiś patch(tutaj cyfra), to oznacza że misje się będą różnić czy po prostu poprawki/fixy/bugi zostały naprawione?
Pozdrawiam serdecznie :)

edit: Serwer nazywał się Atlantiss myślę o powrocie na niego, warto po tak długim czasie?

Opublikowano

1: Zmiana języka jest możliwa, co do nicka to zależy od serwera.

2: Od Cataclysmu jest to pobieranie podczas gry, więc serwery od podstawki do WOTLK odpadają.

3: Zależy jakie raty etc.

4: Patch wprowadza jakiś content np. 4.3.4 dodaje Dragon Soul, Transmorfigication etc. Ale na privach różnie z tym.

Opublikowano

Witam!

W gry MMORPG grywam dość często, metin - kilka lat, TERA, Aion (choć nie przypasowała mi zbyt ta gra) i chciałbym się czepić WoWa... Grałem kieeeedyś kiedyś na jakimś prywatnym serwerze który miał fajną cechę - ściągał się podczas grania. Przedstawiam serię pytań, prosiłbym o udzielenie odpowiedzi:

1. Czy jeśli ściągnę serwer angielski/ruski/chiński/pierdupierdu - będę mógł zmienić język na polski? ZAWSZE jest możliwa zmiana języka?

2. Na MPC prezentacji serwerów wiele, lecz nie każdy serwer posiada to pobieranie podczas gry - da się to obejść czy trzeba po prostu znaleźć serwer z taką cechą?

3. Czy moglibyście może polecić serwer jakikolwiek? Znalazłem jeden ciekawy - lecz ilość graczy 29 odstraszyła mnie raczej na dobre.. Nie chodzi mi o serwer PVP, chętnie porobię questy i poexpię nawet choćby goooodzinami.

4. Każdy serwer ma jakiś patch(tutaj cyfra), to oznacza że misje się będą różnić czy po prostu poprawki/fixy/bugi zostały naprawione?

Pozdrawiam serdecznie :)

edit: Serwer nazywał się Atlantiss myślę o powrocie na niego, warto po tak długim czasie?

1.TAK

2.Do większości  serwerów  pobiera się całego klienta i zmienia ip w kliencie

3.na początek przygody z wowem polecam https://wow.freakz.ro/ (exp rate drop rate etc. ustawiasz na stronie jaki chcesz) Jak już ogarniesz troszkę bardziej wowa to polecam grać na polskim serwerze sunwell.pl (blizzlike= raty x1)

4.naprawy bugów ,zwiększenie max lvl ,dodanie nowych rajdów klas , ras etc.

jeśli pomogłem daj like :)

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Z tego co wiem to nie ma Polskiej wersji gry, jedynie był (nie wiem czy nadal jest) addon który tłumaczy na język Polski opis questów (i chyba też nie wszystkich)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...