Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. nupów na NosDolary.

ojciec mpc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł chyba z rok temu zrobiłem sobie nupy na NosDolary. Dzisiaj tam wbiłem i zobaczyłem że ma on 28 lvl oraz 19 lvl I teraz pytanie ... czy jak go dokończe to przyjdą ND czy nie ? bo jak tam patrzałem 2 tygodnie temu było napisane zaczętych 2 i zakończonych 0. Pytam się gdyż nie chce marnować tam czasu jeżeli, nd'ki do mnie nie dojdą. :>

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Opublikowano

@topic Takie pytanko odnośnie nd za nupy, po ostatniej aktualizacji nm nie ma już odnośnika do zaproszenia przyjaciół, ktoś sprawdził czy nd dochodzą normalnie ? ;p

Koniec z botami do Nostale itp ;p

PS: kto zjadł mi moją sygne? xD

Opublikowano

Nie sprawdzałem osobiście, ale doszły mnie słuchy, że nawet zaproszone dawniej nupy już nie dają ND. Nie sprawdzałem osobiście, ale to info od wiarygodnej osoby - szkoda już zachodu na ich expienie..  <_<

Opublikowano

Z czego wiadomo wraz z tą aktualizacją nosmallu nupy zostały usunięte a raczej te wcześniejsze(nie wiem dokładnie nie grałem dawno na PL).  Możesz spróbować dobić tego z 28lv i zobaczyć czy ci doda.

Opublikowano

Szkoda mi czasu .. zajeło by mi to z lekko 1-2 godziny, może kiedyś to zrobię i napiszę czy Ndki dojdą. Peace

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...