Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wersja pudełkowa GTA 5 będzie aktywowana na steam?

polop0123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem się zapytac czy jak kupie wersje pudełkową to czy w srdoku  bedzie kod i płyta i czy będe miał mozliwosc wpisania kodu i pobrania z internetu zamiast instalowac z płytki????? (pytam sie bo złozyłem se nowy komputer a nie  zamontowałem napędu dvd;/)

Opublikowano

Nie po to gra jest wysyłana do tłoczni żeby znajdowała się na płytach, żeby potem je zmarnować do wsadzenia pudełka tylko po to, żeby potem wstukać kod i pobrać w wersji cyfrowej. Wersja retail to wersja retail.

Opublikowano
690

Nie po to gra jest wysyłana do tłoczni żeby znajdowała się na płytach, żeby potem je zmarnować do wsadzenia pudełka tylko po to, żeby potem wstukać kod i pobrać w wersji cyfrowej. Wersja retail to wersja retail.

Hahahah xD. Oj musisz jeszcze trochę poczytać. Chodź by COD Black Ops ma płytę i kod. I wystarczy wpisać kod. Tak samo jest z SIMS-ami 2/3 SimCity, z każdą grą. Nawet BF 3 i 4

Oczywiście w środku będziesz miał kod. Będziesz go mógł po prostu wpisać do STEAM-a. Płytkę też będziesz miał. Ale jak w większości przypadków pewne wystarczy będzie wpisać kod aktywacyjny na stemie. Który będzie się znajdował z tyłu instrukcji.

695
Opublikowano

Będziesz go mógł po prostu wpisać do STEAM-a.

Miło by było, gdybyś podesłał źródło tej informacji, bo wiele osób jest jej wątpliwe.

Opublikowano

357

Po prostu zobacz sobie unboxing simsów czy chodź by BF-a :x

One pochodzą od EA i autoryzują się z platformą Origin. Ba! Sam to robiłem kupując BF4.

Opublikowano

GTA 5 może być tak aktywowane na steam, ale nie musi. Nigdzie nie ma takich informacji.

Najlepiej czekać do premiery i samemu się przekonać czy taka możliwość będzie.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano
20

One pochodzą od EA i autoryzują się z platformą Origin. Ba! Sam to robiłem kupując BF4.

A wszystkie COD-y i np Far Cry 3. W nich też jest płyta i można je również aktywować na stemie bez wkładania płyty. I to na STEAM-ie gdzie będzie GTA V

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...