Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zaawansowane MOTD pomocy!

Minemax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na wielu serwerach widzialem motd zaawansowane i bardzo chcialbym takie mieć chodzi o to, że. Sa efekty np. Jak jest dajmy tam 10 graczy na serwerze nagle bedzie 7 to trzeba odswiezyc a w tych motd widac caly czas jak ktos dochodzi lub odchodzi czyli 10 potem 9 nie trzeba odswiezac. tak samo napisy. Jest ze napis pojawia sie literka po literce i potem znika. Albo jest na srodku napis np: Nazwa serwera i przed tym jest strzalka co tak chodzi od poczatku do konca tego napisu i po prawej stronie jest to samo. Jak takie coś ustawić? Pomoglby ktos

Opublikowano

Witam na wielu serwerach widzialem motd zaawansowane i bardzo chcialbym takie mieć chodzi o to, że. Sa efekty np. Jak jest dajmy tam 10 graczy na serwerze nagle bedzie 7 to trzeba odswiezyc a w tych motd widac caly czas jak ktos dochodzi lub odchodzi czyli 10 potem 9 nie trzeba odswiezac. tak samo napisy. Jest ze napis pojawia sie literka po literce i potem znika. Albo jest na srodku napis np: Nazwa serwera i przed tym jest strzalka co tak chodzi od poczatku do konca tego napisu i po prawej stronie jest to samo. Jak takie coś ustawić? Pomoglby ktos

Jest to plugin pod BungeeCorda - płatny

Opublikowano

No ok ale napewno nie wszystkie z tych serwerów co takie motd maja to nie maja kilku serwerow i bungeecorda bo napewno ktorys z tych serwów ma tylko 1. Platny? I tak duzo osob by go mialo? Moze jednak da sie go darmowego zdobyc

Opublikowano

ja też posiadam taki plugin jeśli chcesz to napisz na pw to dam ci też inne pluginy 

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

gornie12 jesli moglbys ty rozpoczac rozmowe PW tzn. wyslalbys mi ten plugin lub jakas wiadomosc bylo by super gdyz ja musze poczekac do 17:20 zanim napisze wiadomosc PW bo juz rozpoczalem :)

Opublikowano

Ja mam darmowe animatedmotd (płatne z spigot premium).

* Pisz na pw.

Strasznie dziękuję za podesłanie. MAM TERAZ PYTANIE do kogo kolwiek. Jakis poradnik dotyczacy tego? czyli jak to ustawic. Chcialbym by bylo to takie cos np >> by tu byly takie strzalki i one sie przemieszczaly w prawo czyli raz sa tutaj: >> i ida ciagle prosto... i nagle sa tutaj >>  po czym wracaja do wczesniejszego miejsca i tu po tych strzalkach napis: Nazwa_Serwera i po nazwie znowu te strzalki << i przemieszczaja sie do tad np <<  i wracaja. obok aby bylo pogrubione |(tutaj ile gra graczy na ile)| czyli w tych kreskach || i aby bylo wlasnie tak ze jak ktos wychodzi i wchodzi to sie to zmienia caly czas a nie trzeba odswiezac. pod spodem napis ktory idzie z lewej strony do prawej znika i zachwile znowu od lewej do prawej i napis np taki: EasyHC - Najlepszy u nas. PS. przeciez ta strona http://www.spigotmc.org/resources/animatedmotd.1872/jest darmowy download tam pisze spigot & crafbukkit i jest tam znaczek Download. Jak klikam to pobiera AnimatedMOTD V1.1.1 wiec o co chodzi ze platny ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...