Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opinia o Invoria s2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym prosić o opinię serwera Invoria s2, a dokładniej ile osób tam mniej więcej gra oraz interesuje mnie czy serwer cieszy się dobrą opinią i opłaca się na mnie zagrać. Proszę o opinię.  :ninja:

Opublikowano

Na serwerze graczy jest sporo, dokładnej liczby Ci nie podam. 

Co do samej rozgrywki - serwer dobry, również renoma wyrobiona pozytywnie. Warto spróbować swoich sił. 

~ ~

Opublikowano

serwer ma dużo osób, ale nie wiem czy opłaca się grac ;)

Opublikowano

Serwer już swoje zrobił aktualnie moim zdaniem na wymarciu - nie opłaca się rozpoczynać rozgrywki.

W szybkim czasie z 3000 osób online zrobiło się 1000, a jest coraz gorzej.

Ale serwer jak najbardziej pierwszorzędny i polecam :)

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Serwer jest godny uwagi sam w sobie, ale jeśli chodzi o to czy zaczynać tam gre to raczej teraz ciężko doradzać, bo ludzie po prostu kończą tam masowo gre

Opublikowano

Bardzo dużo ludzi, pełno ksucia, ciężki początek ale polecam. Serwer stabilny i administracja wykazuje zainteresowanie nim.

Opublikowano

Serwer jest spoko ale cały ha jest żałosny Array to żałosny cham bez kultury wiecznie nie ma czasu ale jak masz $ to znajdzie czas ;) tak więc polecę serw ale Array to porażka ..

ziAxB2s.png?1

Opublikowano

Nie polecam serwera ze wzgledu na administracje i ich darmowe banowania, rozdawanie itemow z isa znajomym itp

"Dowodziki proszę"

vlRm1nY.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...