Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mozliwość wyjazdu na Mistrzostwa Świata w Austrii

baca1616

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was ogromną prośbę- mianowicie:

Ostatnio brałem udział w Red Bull Paper Wings 2015, jest to konkurs w papierowe samolociki. Wybrałem się w sumie z ciekawości- no i po darmowego RedBulla :D , ale co lepsze wygrałem kwalifikacje w kategori akrobacje i teraz jeżeli wygram głosowanie, mam możliwość pojechania na Mistrzostwa Świata w słynny

Będe wdzięczny za każdy głos. Z góry dzieki :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zagłosowalem bo kulturalnie o to poprosiłeś i podałeś dla innych (teoretycznie twoich rywali) informacje dot. jak dostać się do takiego konkursu.

Doceniam.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Zagłosowałem, chociaż nie rozumiem dlaczego człowiek na 1 miejscu mimo tego, że nic nie pokazał praktycznie z samolotem zajmuje tą pozycję, bez sensu...

Opublikowano

Zaglosowałem ale patrząc na konkurencje masz niewielkie szanse na MŚ :)

Zagłosowałem, chociaż nie rozumiem dlaczego człowiek na 1 miejscu mimo tego, że nic nie pokazał praktycznie z samolotem zajmuje tą pozycję, bez sensu...

na facebooku samą grupy typu "głosujemy na siebie" itp. dajmy na to że w takiej grupie jest 10k członków i jakiś ziomek wrzuci tam post żeby na niego głosowali to dajmy na to że 500 osób zagłosuje

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Zagłosowalem bo kulturalnie o to poprosiłeś i podałeś dla innych (teoretycznie twoich rywali) informacje dot. jak dostać się do takiego konkursu.

Doceniam.

Fajna inicjatywa 

951841430649214321545.png

Day after day.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...