Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy komputer

piwko007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, robię nowy temat bo w poprzednim się syf narobił zbednymi informacjami.. A wiec chciałbym kupić komputer do gier wiadomo - sama skrzynka do 4000 max. 4500 i ani grosza więcej.. Licze na was i wasze zdolnosci ;))

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano
Dzięki,czyli to najlepsze co można w tej cenie?;) AA i jak bym mógł prosić to jakąś karta dźwiękowa - jaka polecasz?

Opublikowano

Ja myślę , że ta karta w płycie ci spokojnie wystarczy.

Jeszcze jak chcesz , możesz zmienić pamięć RAM na : Kingston HyperX Beast 8GB ( 2x4GB ) 2400MHz CL11 .

Wyższe taktowanie w prawie identycznej cenie co pamięci o taktowaniu 1600MHz.

No i można zmienić obudowę na Zalman R1 .

Częściowo wyciszana , sporo miejsca w środku , no i do tego masz fajne okienko :)

J9rrz3v.png

Opublikowano

Ja myślę , że ta karta w płycie ci spokojnie wystarczy.

Jeszcze jak chcesz , możesz zmienić pamięć RAM na : Kingston HyperX Beast 8GB ( 2x4GB ) 2400MHz CL11 .

Wyższe taktowanie w prawie identycznej cenie co pamięci o taktowaniu 1600MHz.

No i można zmienić obudowę na Zalman R1 .

Częściowo wyciszana , sporo miejsca w środku , no i do tego masz fajne okienko :)

Dzięki panowie :) jutro zamowie, ale nie zamykajcie jeszcze - może będę miał jakieś pytanie

Opublikowano

Czytalem o tej karie i doczytalem się ze cos się w niej psuje i piszczy strasznie, jest ciężar i sie wygina;-; ktoś się na ten temat wypowie?

Opublikowano

@piwko007 piszczące cewki mogą zdarzyć się w każdej karcie graficznej z tym jest jak z loterią oddajesz wtedy kartę na gwarancję i dostajesz nową. GTX 970 w wersji Strix od asusa ma backplate, który usztywnia całą kartę graficzną owszem może ona trochę delikatnie "zwisać" przy dłuższych kartach tak jest, więc nie masz się o co obawiać, że Ci wypadnie lub coś ułamie.

Opublikowano

jeśli asusowa 970 tylko w wersji black, więcej heatpipe i lepsze fabryczne zegary

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...