Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz mappera? Zajrzyj!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam z tej strony Alevan i chciałbym wam zaprezentować kolejne expowisko.
Jeżeli komuś mapa się podoba proszę o kontakt GG : 53309311

A o to ona ma rozmiar 5x5

OiNec04.jpg

A o to ona ma rozmiar 6x5

BHm6nEg.jpg

jest to mapa 5x5

3RrCDTW.jpg

Dodaje kolejną mapę rozmiaru 5x5

VzPVryk.jpg

Opublikowano

Polecam kolegę wyżej, ładnie, schludnie wykonane mapki, po złożeniu zlecenia od razu zabiera się do roboty. Oby więcej takich na mpc :) 

Opublikowano

Polecam kolegę wyżej, ładnie, schludnie wykonane mapki, po złożeniu zlecenia od razu zabiera się do roboty. Oby więcej takich na mpc :)

Dziękuję za pozytywną opinię

Opublikowano

Możesz zaprezentować jeszcze jakieś prace? Powyższa mapa nie podoba mi się za bardzo (jest zbyt płaska), nie oddaje realizmu, ponadto mógłbyś mieszać teksturki.

Opublikowano

aby zrobić taką mapę jak nam zaprezentowałeś, nie trzeba nawet być mapperem, pokaż inne, ciekawsze prace  ;)

Opublikowano

Nie ma mnie teraz na kompie a teksturki sa pomieszane jak bede na kompie to cos wrzuce

Opublikowano

Przedstawiles jedna mapa do tego srednio zrobioną nie mająca żadnych prawie przedmiotów i oglaszasz sie jako Mapper do czego to dochodzi robisz mape na odwal i ja prezentujesz pocwicz troche i wtedy oglaszaj się jako Mapper.

Opublikowano

Na prawde?

Przecież Ty syf... poćwicz więcej i wtedy się pochwa, teraz pokazać jedynie to że potrafisz ściągnąć WE i odpowiednio pliki powrzucać ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...