Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lycan- new postać metin2

xTor3nTxMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań co do tej postaci

Biorąc pod uwagę ,że mam 51 lv i do wykorzystania wszystkie pkt statystyk oraz skili powiedzcie mi jakie 3 skile będą najlepsze do exp/drop oraz staty jak rozdawać

Moje typy co do skili: Purpurka ---> pazur ----> dech lub indygo

Staty: full w zręka potem int

Było by to dobre rozwiązanie ? 

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Zacznijmy może od tego czy będziesz miał dużo HP bez statusów WIT ?

Ja osobiście polecam do expa/dropu : full wit (def+pż) --> full siła (większe hity) <<< siłę polecam na drop/exp z konia >>>

...

Opublikowano

­zr > int ;)

Likan fajna postać mam już 84lv heh ;D

Na jakim serverze grasz ? :)

Co do samej postaci oraz HP - myślę ,że byłbym w stanie zakupić sobie eq z hp 1/1-5k hp więc to też by złe nie było. CO do skili , mój znajomy z gildi ma indygo na m9 i dopier 8% do ataku więc patrząc nawet zielona potka daje więcej wiec moim zdaniem nie ma sensu lecieć w ten skil tylko tak jak napisał Penero

Zacznijmy może od tego czy będziesz miał dużo HP bez statusów WIT ?

Ja osobiście polecam do expa/dropu : full wit (def+pż) --> full siła (większe hity) <<< siłę polecam na drop/exp z konia >>>

z tego co wiem ( pytałem ludzi na grze) siła lycanowi nie potrzebna bo zręka dużo daje do hitów i skili . A co do HP to zakupie itemki z PŻ

Chciałbym również prosić innych ludzi o wypowiedź ponieważ jak już wbije ten 51 lv to nie chciałbym aby postać poszła na marne i dobrze rozdać te staty 

Mam jeszcze pytanie co do biżuteri dla likana :) Jaką polecacie

buty

naszyjnik

kolczyki

branzoletka

( nie chodzi mi tutaj o bony tylko o rodzaj bizu)

Opublikowano

Bizu takie jakie wchodzi w build, czyli jak u woja maksujesz w siłe to masz ebo, nie grałem likanem ale wydaje mi sie że powinny być to kryształowe kolczyki jeżeli ta zręka mu rzeczywiście dużo daje, a jak nie to z niebiańskich łez. Buty raczej bez znaczenia, skoro ładujesz w zręke/int to zaopatrz się lepiej w jakieś 2k hp. Bransa standardowo, wisior też najlepiej z HP.

Opublikowano

Kurcze nadal jestem niezdecydowany ponieważ pytałem ludzi na grze no i int-zreka przy czym zreka duzo daje do skili , a gdy ja chce grac full drop/exp to poco mi zręka skoro bede tylko purpure uzywac ? 

Wiec rozmyślam nad full int + wit 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kurcze nadal jestem niezdecydowany ponieważ pytałem ludzi na grze no i int-zreka przy czym zreka duzo daje do skili , a gdy ja chce grac full drop/exp to poco mi zręka skoro bede tylko purpure uzywac ? 

Wiec rozmyślam nad full int + wit 

Wiesz... możesz dać ten full zręka+wit a int nadrobić itemkami do odpału (kolce 54lv / perlowy wisior / tarcza / broń)

...

Opublikowano

Podstawową statystyką jest inteligencja, ponieważ wzmacnia Duszę Purpurowego Wilka, która działa podobnie jak Aura czy Ostrze.

Bezpośrednio atak naszych skilli ofensywnych wzmacnia zręczność i siła, ale zdecydowanie bardziej zręczność.
Witalność wiadomo zwiększa nasze hp i obronę.

Podsumowując:

Opcja bardzo ofensywna:
int > zręka > siła

Opcja ofensywna:
int > zręka > wit

Opcja defensywna:
int > wit > zręka

Opcja bardzo defensywna:
wit > int > zręka
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

wiem, ze temat juz dawno nie aktualny, ale chcialbym przestrzec nowych graczy, ktorzy przeczytaja ten temat.

otoz najlepszym buildem(i tak naprawde jedynym, przy ktorym mozna sobie dac rade bez pt) jest full int>1/1 zr/wit, poniewaz przy 90zr ma sie ok. 300ataku(30lv) a przy 90int ma sie ok. 240atk+ 230atk od duszy purpurowego wilka, co daje lacznie prawie 500wartosci ataku. wzmocnienie od purpurowego przeklada sie rowniez na skille, testowalem takze full zr+wilczy skok/wilczy pazur i bilem ok. 1.5k w moby, a przy full int+dusza purpurowego i 1pkt w skok/pazur bilem po ponad 2k w moby.

takze chcialbym ostrzec przed maxowaniem pazura, poniewaz ma on wysokie obrazenia na 1pkt, ale maxowanie go praktycznie w ogole go nie wzmacnia (1pkt 700obrazen, m1 820obrazen), za to polecam maxowac wilczy skok, poniewaz ma on niskie obrazenia, ale jest wzmacniany najbardziej z kazdym kolejnym pkt(1pkt 400obrazen, m1 800obrazen), jako 3 skill polecam w zaleznosci od expa(samemu czy w pt) albo dech/rozedrzec albo dusze indygo

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...