Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze SKILLL

Namex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od stycznia borykam się z pewnym problemem. Co jakiś czas z niewiadomych przyczyn skill zamyka się bez żadnego komunikatu lub błędu. Raz pogram 2h dopiero wywali, albo 15 min i BENC! Tracę cierpliwość do tej gry. Ktoś boryka, lub spotkał się z takim problemem? Czyściłem rejestr, instalowałem skila na nowo z 3 razy, zmieniałem dyski i nic to nie dało.

Opublikowano

Mój bart ma to samo i do tej pory nie znalazł rozwiązania, support nie jest w stanie mu pomóc ostatnio doradzili mu zmianę systemu i na tym punkcie stoi

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Jeśli masz możliwość sciągnij Soliders Front 2. Podmień XINGCODE. Coś czuje, że zaś napierdzielił anty cheat. To jest najprostszy sposób żeby to sprawdzić.

Opublikowano

U mnie brat zmienił system z win 7 na win 8 i problem ustąpił teraz gra mu działa bez problemu. Innego rozwiązania nie znam

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Miałem ten sam problem, zrobiłem cały format dysku pomogło na parę dni.. znów to samo zmieniłem język z polskiego na ang i już mnie nie wywalało z gry wiem że to głupie ale to mi pomogło. :)

Opublikowano

Też mam ten problem spróbuje z językiem angielskim.

EDIT. Zmiana języka pomogła, mogę sobie normalnie grać bez wywalania gry do pulpitu.

Opublikowano

jej mi tez pomoglo

---------------------------------------------------------KIM JESTEŚ ? JESTEŚ SKILLOWCEM !!!!!!!---------------------------------------------------------------------------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...