Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do dogry

ksitka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli zły dział to bardzo przepraszam i prosze o przeniesienie.

Otóż poszukuje bota żeby oceniał zdjęcia na d***y.

Jeśli nie wolno o tym pisac to również przepraszać

Opublikowano

Nie ma takich botów bo co 10 zdjęć trzeba wpisywać captche.

Nie wiem jaka aktualnie jest captcha, ale bot jest jak najbardziej do wykonania. W najgorszym przypadku użytkownik bota musiałby seryjnie ją wpisywać, w lepszym można by było to obejść(raz była tam tak śmieszna, że to było 10 stałych obrazków i tyle).

Opublikowano

Phi, taką captche można bardzo łatwo obejść tylko trzeba zapłacić. Obecnie takiego bota chyba nie ma, ale jak komuś się będzie chciało to napisze. (może nawet ja to zrobię? :D)

Opublikowano

Ja bym mógł ręczenie wpisywać ten kod chodzi o to żeby klikał.

Ja kiedyś napisałem do tego bota, odczytuje adres rysunku, kopiuje go do schowka i porównuje z dostępnymi adresami rysunków. Tych adresów wypisałem kilkanaście (więcej mi sie nie chciało), ale bot działa szybko i dobrze, i często sam przepisuje captche, a jak nie ma adresu w bazie to odświeża obrazek. Niestety po kilku tysiącach ocenionych obrazków zaczynają się one powtarzać.

Opublikowano

Juz był taki bot ale zaprzestano aktualizowania, gdyż ban był 100% i dodatkowo na wszystkie konta zabierali punkty a wręcz miało się na minusie stan konta.

Za dobre zabezpieczenia a ocenianie zdjec malo oplacalne nawet na bocie.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Administrator przed wysłaniem kodu zawsze sprawdza w jaki sposób użytkownik zdobywa punkty. Jeśli dostał 2000 za ocenianie screenów, to może być prawie pewny, że jest to bot. Ten sposób jest pewny, ale nieopłacalny. Nawet bardziej na forum się opłaca pisać, kiedy zrobiło się już wszystkie gry z oferty. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...