Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę TGM/GM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Swoją przygodę z grą "Metin2" rozpoczełem kiedy to był tylko 1 serwer (Rok 2007-2008) od tamtego czasu wczułem się w grę i maniaczyłem po 8-9 godzin dziennie.

Światy na których grywałem (s16,s20,s21). Kiedy wystartował serwer 22, gra mi się już przejadła i postanowiłem pograć na serwerach prywatnych (dużo ich było nie będe wymieniał).

Mam na imię Błażej, na codzień uczęszczam do szkoły (Zawodówka), jest w stanie poświęcić dziennie po 4-5h w weekend zapewne 7-8h jak to zawsze u mnie bywa.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Moje zainteresowania?

Na codzień interesuje się sportami siłowymi, dawniej zajmowałem się prowadzeniem serwerów głosowych teamspeak3 w czym mam ogromne doświadczenie serwery sięgały po 200-380 osób. No i oczywiście w prost powiem że uwielbiam grać w metina! jedna z najlepszych gier jaka dotychczasowo grywałem.

Moje doświadczenie?

Wiele razy z gildią organizowaliśmy sobie turnieje pvp na serwerze hamachi, osobiście zajmowałem się postawieniem serwera, znam podstawowe komendy GM'a, ogarniam też podstawy zarządzania serwerami Unix. Dość szybko przyswajam sobie wiedzę.

Dlaczego akurat ja?

Przede wszystkim potrafię rozmawiać z ludźmi na poziomie, jestem dosyć opanowaną osobą. Chciałbym pilnować porządku na serwerze, nie lubie ludzi fałszywych ani złodziei, gardze takimi osobami. Swoje obowiązki zawsze wypełniam dosyć starannie i solidnie. Osobiście uważam że się nadaje na to aby zostać TGM/GM na twoim serwerze Metin2! Nie czekaj skontaktuj się ze mną już teraz.

To by było na tyle.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kontakt

*GG: 50773250

*Prywatna wiadomość na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...