Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pomoże ktoś mi z tym i powie jak ten problem rozwiązać ? W logach nie ma żadnych błędów. Tak się dzieje co jakiś czas u graczy na serwerze a mnie nie wywala z serwera 

[12:01:25 INFO]: Rekson12 lost connection: Internal Exception: net.minecraft.util.io.netty.handler.timeout.ReadTimeoutException

[11:58:39 INFO]: MCherry4 lost connection: Internal Exception: net.minecraft.util.io.netty.handler.timeout.ReadTimeoutException
[12:11:12 INFO]: Dvb lost connection: Internal Exception: net.minecraft.util.io.netty.handler.timeout.ReadTimeoutException

Lista Pluginów jakie posiadam na serwerze 

post-954150-0-01805800-1427022616.png

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

tak resetowałem serwer. Prędkość łącza jak mam sprawdzić odrazu piszę że serwer jest na hostingu CraftServe 

Opublikowano

Jakieś pluginy się gryzą. Zrób kopie serwera, wywal plugin z folderem Skript, włącz serwer i zobacz czy jest to nadal. Jeśli nie to znaczy że jakiś skript się gryzł z pluginem, a jeśli jest nadal to szukaj dalej błędu w pluginach.

531001454960877632167.png

Opublikowano

okej i tak robię za tydzień nową Edycję serwera 

A pluginy to ja wywalałem po kolei i nic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...