Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto wrócić do gry?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie czy warto wrocic do tej gry? jest ona dla mnie fajna i w ogole tylko ze mam maly problem, nie mam praktycznie Naxa, i tych calych GvG

Moje pytanie do was, co mam teraz robic z goldem? odblokowywac naxa powoli, czy co?, czy moze zbierac kase na te Czarna Gore? 

Opublikowano

Jeśli ta gra jest dla Ciebie ''fajna'' to oczywiście, że warto wrócić do gry.

Dwa pierwsze skrzydła Naxa to podstawa, dalej na początek możesz sobie darować.

Nie wiadomo jeszcze jakie karty będą dokładnie w nowym dodatku. Możesz zostawić sobie 700 golda na pierwsze skrzydło, jeśli stwierdzisz, że karty z tego dodatku Ci się przydadzą to kupuj dalej. Jeśli trochę pograsz to w tydzień dasz radę zarobić kolejne 700g na kolejne skrzydło czarnej góry.

Jeśli robisz na arenie po 6-12 winów to graj areny, jeśli nie to kupuj pakiety.

Jak potrzebujesz do swojego decku więcej kart z GvG to kupuj pakiety GvG, jak więcej tych klasycznych to kupuj klasyczne :D

giphy.gif

Opublikowano

Ja się zastanawiam nad powrotem, bo moją największą bolączką było robienie daily questów, a właściwie... Ciągłe przegrane + Anub'Rekhan za każdym razem jechał mnie jak chciał.

No i z pyłem kiepsko stoję.

Opublikowano

Ja tam robie Daily i wiecej nie gram praktycznie, gram raz na kilka dni i robie wszystkie lub codziennie , zbieram na nowe przygody , jak juz zbiore to otwieranie paczek i dalej Daily :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...