Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4FUNMT2.pl S2 [Dedyk] [4FuN]

Steico

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

470341427009911692604.png

SERWER 2

Witajcie, byliście z nami na 4funmt2.pl (s1) prawie 3 lata !!!

dzisiaj postanowiliśmy wystartować z (s2) żeby każdy miał równe szanse

zaczęcia od nowa .. !!! 

Nie chcieliśmy zbytnio wiele zmieniać ,dlatego na s2 max. Poziom to 255 !!!

przepraszamy za prezentacja ,że nie jest taka jaką byście chcieli 

ale tutaj chodzi o duszę serwera a nie ładne tło , serdecznie zapraszamy:))

Strona WWW:

4funmt2.pl

Maszyna:

https://hosteam.pl/serwery-dedykowane/serwery-dedykowane-just/ 

i7-2600++ PLUS: PREMIUM ( < 1.5Gbps)

Dodaliśmy kilka nowych zwojów dostępnych w grze jak i w IS. 

stat.jpg

Nie ma ograniczenia co do MAX punktów statusu oraz bonusów. Każdy zwój dodaje unikalne bonusy .

zwoje.jpg

1.Zapisywanie danych
Jako że większość serwerów ma zapisywanie danych do pola szybkiego dostępu nie chcieliśmy zostać w tyle i także zostało to dodane na 4funmt2:

1.png

dodatkowo zmieniliśmy wygląd logowania

2.png

2.Szansa na ulepszenie
Przy każdym ulepszeniu pokazuje się % na zrobienie przedmiotu.

3.png

3.System Ulepszeń Specjalnych czyli SUS
W każdym M1 pojawił się NPC [sklep Specjalny]

4.png

gdy go otworzymy:

5.png

I tak zaczyna się nasza przygoda z SUS'em. Dodaliśmy sety Hwang Xen dla każdej klasy postaci oraz płci. Jest to najtrudniejszy Set Ulepszeń jaki wprowadziliśmy ponieważ zrobienie tych przedmiotów naprawdę nie jest proste! Ulepszacze można kupić u NPC lub wydropić ze skrzyni z ulepszaczem ,która wypada z każdego potwora. 
Przykładowa zbroja:

6.png

Zbroje mają od 500.000 HP do Kilku KK HP.

4.
System VIP
Co tu dużo mówić , to samo działanie co na innych serwerach z tym systemem

7.png

5.Brak wymaganego poziomu na przedmiot.
Jak wiecie na 4funmt2.pl maksymalny poziom to 32767 ,który otrzymujemy z pierścienia lub komendy /level dlatego jeżeli ktoś chciałby mieć zatruty miecz na 1 poziomie to dlaczego by nie ? Udostępniliśmy dla Was ciekawy system polegający na zdjęciu dla każdego przedmiotu w grze wymaganego levelu!

8.png

6.Kamenie Dusz +9 Zbugowane KD +0 naprawiliśmy i dodaliśmy nowe +9 
Przykładowe bonusy to 50.000.000 HP , 1.000.000 Obrona i pozostałe typu kryt+1000%

9.png

Szansa na wejście KD 100% 
7.Dodaliśmy także Zwój EXPa (żeby można było oddać exp na gildie) oraz Szkło Intuicji do pokazywania eq na chat. Został wprowadzony System Honoru oraz System Wierzchowców.

hon.jpgwierz.jpg

Krótkie wyjaśnienie: System Honoru: Zabicie 1 potwora = 1 Punkt Honoru. 
Zabicie 1 gracza = 10 Punktów Honoru. 
Dodatkowo jeżeli chcemy zdobywać szybciej Honor możemy zakupić Medale Honoru w IS bądź grze. 
Co mam z posiadania Honoru? 
Masz wybór, albo wymienisz Honor na Specjalny Plecak albo będziesz miał dużo Honoru w rankingu. Honor wymieniamy u: Odbiór Punktów Honoru w każdym M1. 

pkt.jpgpkt2.jpg

Każda opcja daje nam Unikalny Plecak z których leci 1 nowy przedmiot.
Przykład: 

zq.jpg

Przykładowe nowe itemy(jest ich znacznie więcej!):

itemy.jpg

wierz.jpg

Wierzchowce ulepszamy u Seona Kryształem Wierzchowców który wypada z plecaków.
Dodatkowo dodaliśmy bonusy pod X albowiem nas o to prosiliście:)

x.jpg8.jpg

Dawniej otrzymywaliście 1 pkt honoru za zabicie potwora oraz 10 pkt za gracza. Od dzisiaj stawka urosła ! Za zabicie potwora otrzymacie 10 pkt a za gracza aż 100! 
Zapraszamy do rozgrywki!!! Aby Honor Wam nie znikał musicie wpisać w grze /level 249

9.jpg

I na tym poziomie pozostać. Każda zmiana poziomu będzie skutkowała wyzerowaniem licznika honoru.

10.jpg

Aby umilić Wam zdobywanie punktów zmniejszyliśmy ilość życia każdemu potworowi z 50.000 [HP] na 10.000 [HP] Od razu przyjemniej się gra!

11.jpg

konto usuniete

Opublikowano

Bawi mnie wasze podejście, sam tutaj kiedyś grałem i żałujecie na reklamę paru osobom?

Zacznijmy od tego że ten serwer to jeden wielki syf, wszystkiego tutaj pełno, wszystkie kolory tęczy..

Interface z painta, podziękuje. :)

Klasy wyrównane są 

Nie, nie są, był tu kiedyś bug na polimorfie.

Płatna rejestracja to ja podziękuje :D nq

3.69 (chyba) to nie jest majątek.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Bawi mnie wasze podejście, sam tutaj kiedyś grałem i żałujecie na reklamę paru osobom?

Zacznijmy od tego że ten serwer to jeden wielki syf, wszystkiego tutaj pełno, wszystkie kolory tęczy..

Interface z painta, podziękuje. :)

Nie, nie są, był tu kiedyś bug na polimorfie.

­

majątek nie majątek  jak ktoś ma abonament o  nawet 3 zl mu szkoda:d 

szkoda że reje płatne bo bym zagrał z chęcią 

a tak to cóż trzeba czekać jak coś fajnego wystartuje ;D 

Opublikowano

Zrobić mniejszą ilość eq a nie milion itemów i każde z innym bonem. Tera

z k***a szukaj tego właściwego pod klase -.-

2i6eukk.jpg

Opublikowano

­

Tu nie chodzi o majątek tylko o zasady , większość serwów utrzymuje sie z IS , jak są dobre to nawet niezle prosperują a wy na sam początek chcecie " wyłudzić " kase gdzie może sie okazać iż serwer wcale taki fajny nie jest a kasa " poszła " :(

Opublikowano

Syf pod hajs..

Nawet nie chciało im się prezentacji zrobić.

Zwykła kopia s1 po to żeby zbierać plony.

Nie polecam

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

­O boże prezentacja tragiczna ;D.

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Serwer ogólnie wygląda na dość dziwny.

Rejestracja płatna to nic, chociaż i to odrzuca.

No, ale ta prezentacja roztrzepana trochę tu, trochę tam i tak nie wiem o co chodzi.

Może wbiję, ale raczej wątpię, ale i tak Życzę Powodzenia. :)

Opublikowano

spędziłem na tym serwerze sporo czasu i stwierdzam że jeśli nie wydasz w is to jesteś nikim nie uzyskasz w grze tego co w is jest dostępne dzieci kupią kd 1k na klasę i nic nie zrobisz wielkie NIE POLECAM !

Za duża sygnatura.

Opublikowano

hehe, czy to nie ten serwer gdzie surka została zmieniona na niby likana? :D

Jest likan, zakładasz zbroję i masz surkę bez ryja hahaha :D A te pojedynki? godzinę by zabić takiego wy bonowanego gościa, a jak już zaatakuje to 2hity i po tobie :P

Chciałbym polecić, tyle że sumienie mi nie pozwala :D

Oczywiście jak ktoś ma za dużo siana, może wbijać, wykoksi się, tylko z kim będzie walczył? /Na wojnach widać pełno remisów - GG

Opublikowano

Ale po co wam s2 jak na s1 jest to samo w sumie?

Kolorowe bombelki wszędzie, na serwerze pvp powinno się przynajmnij bony ustawić normalne a nie MAX.HP.200000000000. <--- Oczywiście w jednym itemku.

Nie polecam... do tego ta rejestracja :D 

Opublikowano

Zagralbym ale nic nie zmieniliscie ;) mogliscie po prostu reste kont zrobic ;-;

Graczy online: 3

Nie, nie mogli :D

Wbiłem na s1 kiedyś. Stałem i ulepszałem jak idiota stalkę > > > po to, by uzyskać zbroję gorszą niż ta dostępna za 1 yang hahaha :D

Kobieta Sura ma ryj wilkołaka :D

Chciałem poexpić a tu uj, od razu z pierścienia miliony leveli :D potem loga cię, po wejściu masz max level ^^

Admin to dziecko jakieś które nie nauczyło się przez tyle czasu, bo przecież mógłby pozmieniać to tam to, i by nie dość że miał graczy, to więcej by zarobił., no ale Na wino zarobił hahaha :D

Pozdrawiam :* <3  xD

Opublikowano

niesamowita prezentacja, mogliście powiedzieć to bym wam na kartce lepszą narysował.. i przeskanował  xD  nie polecam !

Opublikowano

Rejestracja 3 zł z czymś + Vat.. Widać że trzeba sobie jakoś zarobić. Prezentacja wgl nie zachęca do grania choć serwer jest za kasę. Nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...