Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dziwna sprawa

Kłik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. przedwczoraj sprawdzalem ilosc pieniedzy dostepnych na koncie (orange na abonament) wynosila ona 4,17 zł, wiec postanowilem ze kupie sobie transfer na chomikuj - napisane jest ze 4,90 za 2gb transferu - raz sie zyje sprobuje - kupilem ten transfer, poczekalem troche i rzeczywiscie do konta dodalo mi 2 gb (mimo, ze brakowalo mi parudziestu groszy) 

postanowilem to troche "wykorzystac" i zarazem sprawdzic czy to nie jest jakis bug, wiec zrobilem to samo - znow kupilem transfer, wyslalem smsa, troche poczekalem i mam 4 gb na koncie - a stan konta nadal 4,17. 

dzisiaj sprawdzielm stan konta ponownie i znow jest 4,17 zł mimo, ze przedwczoraj 2 razy dokonalem zakupu za prawie 10 zł.

wie ktos moze dlaczego tak jest,, ze mi nie zzera kasy z konta?

czy lamie w ten sposob prawo?

z gory dzieki za odpowiedz

Jak smerfastycznie. Daj mi to, co mi się należy.

"Wiarę w Boga powinno tracić się tak jak pierwsze zęby".

Opublikowano

Mozliwe ze masz jakies pieniadze w abonamencie co miesiac przeznaczone na sms premium, ja np mam 100zl co miesiac dodatkowo i nie wale za rachunek 

ban.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...