Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie kupię skin do csgo(csa mam od kilku dni)?

Wildhero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam strony ze skinami do csgo( z tymi tanszymi ), ewentualnie jesli jakis uzytkownik forum ma takowy na sprzedaz, to chetnie kupie. Interesuje mnie jakis skin do five seven. Płatność najlepiej przelew/paypal.

Opublikowano

rynek dostepny jest po 30dniach - o ile kupiles cos na steam.

jak zalozyles nowy steam to mozliwosc wymiany dostepna jest po 15dniach

takze nie mozesz nic kupic/dostac/wymienic poki co ;p

Opublikowano

steama mam od roku, ale zarejestrowalem sie na chwile, bo zakupilem sobie torchlighta 2 i go odinstalowalem. Od 3dni mam csgo i specjalnie jeszcze kupilem jakas gierke za 15 eurocentow, by miec dostep do rynku. Wiec musze jeszcze te 2 tyg czekac, by moc wymieniac sie z ludzmi? 

I kolejne 2, by moc na gieldzie kupowac :(

No nic, dzieki za szybka odpowiedz.

///

Ktos moze mi wyslac skina jako prezent? Czy tak jak wyzej paldino napisal, ze musze 15dni poczekac.

Opublikowano

jak steam masz od roku to nie musisz czekac

wymiany sa zablokowane przez 15dni przy zalozeniu steam ;p

czyli ze normalnie mozesz trejdowac.

Opublikowano

Jeżeli nie chcesz lub nie możesz kupować na rynku steam to polecam stronę skinmarket.pl, naprawdę prężnie się rozwijający sklep z automatyczną wysyłką skinów. Mają funkcję doładowania sms, przelew i psc. Niestety ceny są tam trochę zawyżone :)

Co do pytania o rynek, to musisz poczekać 30 dni czasu przeprowadzenia ważnej transakcji w sklepie steam. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Wczoraj próbowałem, na cslounge obstawic skina, lecz wyświetlił mi się komunikat, że muszę 15 dni czekać :| Także..... 

Na wymianę 15 dni, a na rynek 30 :) 

777011427039340753872.png

b_560_95_1.png

Opublikowano

ehh sprawdzilem ten skinmarket i to dziala jako wymiana na steam, ktora bede mial zablokowana przez najblizsze 10dni.

A jak ktos kupi skina na rynku steam, to moze mi go wyslac jako prezent?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...