Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skaczacy ping

xwrobix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem poniewaz skacze mi ping co jakies 4-5 min od 30 do 500 i tylko na 1 sec max i co moge z tym zrobic mam internet z vectry i na speed tescie sprawdzalem to wychodzilo 18 mb/s i gra mi chodzi na 80-100 fps . Co moge z tym zrobic bo to przeszkadza w grze i dzieje sie nagle czasami lasthitowac sie nie uda lub najgorzej gdy to sie zdazy w teamfighcie , poniewaz gdy wtedy skoczy to czasami ta sekunda moze przesadzic to wygranej

Opublikowano

Wyłącz nie potrzebne programy typu Steam, Origin i inne co mogą korzystać z sieci. Upewnij się, że nikt z twojego domu nic nie pobiera. 

Opublikowano

Wyłącz nie potrzebne programy typu Steam, Origin i inne co mogą korzystać z sieci. Upewnij się, że nikt z twojego domu nic nie pobiera.

nikt nie jest podlaczony do internetu a niedawno wgrywalem od nowa system i nic oprocz google chrome i lola tam niema
Opublikowano

Vectra? Zapytaj ich czy od nich sie nic nie dzieje.. U mnie cały czas gdy nie ma/przerywa tłumaczą sie, że im ktoś kable kradnie.. Jeśli nie od nich sprawdź czy pakietów nie gubisz.

Opublikowano

Sprawdzalem na tym kompie na cmd i ping wp.pl -t i na tym kompie gdzie jest lol co jakis czas skacze do 1000 -2000 a weszlem na inny laptop troche slabszy wiec lol nie dziala na nim i tam wogole nie skacze wiec to raczej problem z kompem . Co mam zrobic w tym wypadku moze to przez modem wifi- gigabyte gn-wbo1gs??

Opublikowano

a jak to sprawdzic i co mam zrobic jak sie okaze ze je gubie ??

Uruchamiasz cmd.exe, wpisujesz "ping -t google.com" i zostaw w tle tak na około 30 minut. Potem w oknie cmd.exe kliknij CTRL+C i sprawdź pole "Utracone", jeżeli będziesz miał więcej niż kilka-kilkanaście, to tracisz pakiety - telefon do dostawcy.

BTW: ja mam internet w Vectrze i nie mam żadnych problemów z pingiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...