Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję kilku solidnych "pracowników" Zapraszam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-*-

R

-*-

E

-*-

K

-*-

L

-*-

A

-*-

M

-*-

A

-*-

Witam, jeśli znalazłeś się w tym temacie oznacza, że jesteś zainteresowany pomocą przy projekcie servera prywatnego Metin2. 

Na początek chciałbym Ci przedstawić na czym ten projekt by polegał. Wraz z moją ekipą z zagranicy oraz z naszego kochanego Kraju postanowiliśmy otworzyć 

miedzy narodowy server. 

Dobrze projekt jako tako przedstawiłem, więc teraz sam się przedstawię. Mam na imię Damian, aktualnie jestem bez robotny, lecz są na to plusy i minusy.

Więcej czasu mogę poświęcić na tworzenie naszego projektu. 

Odnośnie jeszcze naszego projektu, to myślimy zrobić projekt Easy/Medium/Hard. Na danym levelu będzie co raz trudniej z LvL'em oraz z eQ. 

Server na tą chwilę myślimy zrobić w 3 językach. W Teamie aktualnie mamy jednego Pana z Anglii, oraz 2-óch Panów z Niemiec. Tak więc na tą chwilę

nasz server będzie w 3-ech językach (Polski, Niemiecki, Angielski) myślimy, że to jako tako urozmaici server i będzie na pewno więcej Graczy.

Oczywiście pomyśleliśmy o tym, że Gracze między sobą będą mieli się ciężko dogadać to mamy zamiar rozwiązać to translatorem w Cliencie.

Oczywiście nie piszę tego ogłoszenia, aby pochwalić się jaki to my projekt tworzymy, lecz opisuję go, dlatego że poszukujemy dodatkowych osóbek do tworzenia projektu.

Nie poszukujemy "mistrzów" tylko naprawdę solidnych osób. Nie wymagam od tych osób stałej rozmowy ze mną oraz stałego siedzenia przy pracy, ale naprawdę doświadczenia

oraz pozytywnego podejścia do projektu. U nas w Teamie nikt się nie wywyższa, np. " ja to jestem taki dobry, że wy przy mnie wymiękacie ". Według mnie w Teamie

panuje naprawdę miła i "rodzinna" atmosfera. 

Nie będę się chwalić, że mieliśmy duże projekty i jacy to my doświadczeni jesteśmy. Nie mieliśmy dużych projektów. Bawiliśmy się jako tako w servery i wychodziło nam to dosyć dobrze, więc postanowiliśmy otworzyć troszkę szerszy projekt i spróbować, czy przyjmiecie nas do rynku serverowego. 

Jeśli chodzi o reklamę servera to jeszcze nie wiem jak ona będzie za bardzo wyglądała, ale mamy zamiar rozreklamować server u zagranicznych YT'berów nagrywających Metin2

jak i również u Polskich, jakby znalazł się jakiś taki miły YT'ber który już teraz by rozmyślał nad nagrywaniem na naszym serverze to serdecznie zapraszamy do kontaktu, pamiętajcie, że im więcej nas przy reklamowaniu/projekcie tym więcej Graczy na serverze. 

Na pewno poszukujemy ludzi od stanowisk:

Quester

Client-Master

Web-Master

Mamy już od tego ludzi, ale żeby stworzyć taki projekt potrzebujemy więcej ludzi z Polski, którzy mają zapał do pracy i są pozytywnie nastawieni do różnych propozycji odnośnie nowości.

Poboczne stanowiska:

YT'ber

Grafik

Grafik 3D

Technik TS3

Od tych stanowisk aktualnie nie mamy nikogo, a naprawdę takie osoby by się przydały do naszego servera. Jeśli chciałbyś/chciałabyś się załapać do tych powyższych rang oraz tych najwyżej to jak najbardziej zapraszamy do kontaktu z nami.

Oczywiście bez wymagań ani rusz. Nie wymagamy zbyt dużo, ale jednocześnie nie za mało. 

Tak więc jeśli spełniasz poniższe wymagania to możesz pisać śmiało.

Wymagania na stanowiska: Quester, Client-Master, Web-Master.

- Wiek 17+ (nie oczekujemy tu zbyt dużo, ale myślę że w tym wieku można umieć dość dużo.)

- Wysoka kultura osobista

- Umiejętność pracy w grupie

- Umiejętność dostosowywania się pod nadzorującego

- Kontakt (najlepiej telefoniczny)

Nie są to zbyt wymagające wymagania ( nie wiem co to za zdanie wgl. :D )

Na poboczna stanowiska nie ma aż takich wysokich wymagań, wystarczy napisać do mnie prywatną wiadomość na wybrany sposób kontaktu ze mną.

Na tym momencie zakończę tą wspaniałą lekturę, jeśli ktoś doczytał do tego momentu to oczywiście dziękuje, że zajrzałeś/aś tutaj. A jeśli Cie nie zaciekawiła to przepraszam za zmarnowanie czasu na czytanie, hehe ;P

Kontakt:

Prywatna wiadomość na MPC.

e-mail: [email protected]

GG: Podam na PW

Tel: Podam na PW

Serdecznie zapraszam do kontaktu i życzę Miłego dnia/wieczora :P

Opublikowano

Projekt wydaję się ciekawy. teraz abyście znaleźli pomocników no i oczywiście powodzenia ;)­

Opublikowano

Chciałbym poinformować, że na e-mail'u siedzę praktycznie ciąhle (aplikacja w telefonie)

Tam również możecie pytać się o dodatkowy kontakt ze mną, jeśli uznam, że jesteś właściwy/a na daną posadę

to na pewno dostaniesz Tel, GG, Skype.

Taki malutkie info ;D Zapraszam do kontaktu ;)

Opublikowano

Mhmm... dawno nie widziałem takiego (porządnego) ogłoszenia. Ukazuje ono pełen profesjonalizm oraz dojrzałość. Widać, że nie chcecie stworzyć "czegoś" na chwilę. Oczywiście życzę powodzenia w tworzeniu projektu. :)

Opublikowano

xxx

ZMIANA: Jednam nie polecam - dowody niżej.

...................\/...................

Opublikowano

oferta wygląda konkretnie więc polecam

na czyje konto bankowe idzie kasa z IS? :)

A po komu do wiadomości na kogo konto lecą pieniążki? <_<

Napisz na PW lub e-mail, a na pewno się dowiesz <3

Opublikowano

Polecam, ­widać że coś ciekawego.

Chciałem się zgłosić, umiem python perfect, html, php, lecz macie wiek od 17, a ja mam 5 lat.

Down.

@dzekon dowciapniś z Ciebie pamiętasz może GM sprzed startu serwera ? Tu się nie załapiesz. Btw. jak tam twoje s2 bo bardzo na nie czekałem i upierałeś się, że "mi" się nie uda.

To nie dowcip, lecz prawda, oczekują wieku, ale to idiotyczne, bo jeżeli 15 latek ma większe umiejętności, np. od Ciebie to co wtedy? Nie może zgłosić podania? Tylko dlatego, że jesteś 2X letnim wałem?.

Czekam na Twojego wolfmana xD

Opublikowano

@dzekon dowciapniś z Ciebie pamiętasz może GM sprzed startu serwera ? Tu się nie załapiesz. Btw. jak tam twoje s2 bo bardzo na nie czekałem i upierałeś się, że "mi" się nie uda.

Opublikowano

Polecam, ­widać że coś ciekawego.

Chciałem się zgłosić, umiem python perfect, html, php, lecz macie wiek od 17, a ja mam 5 lat.

I

Down.

To nie dowcip, lecz prawda, oczekują wieku, ale to idiotyczne, bo jeżeli 15 latek ma większe umiejętności, np. od Ciebie to co wtedy? Nie może zgłosić podania? Tylko dlatego, że jesteś 2X letnim wałem?.

Czekam na Twojego wolfmana xD

Może i piętnastolatek jest lepszy ale nie bez powodu podaje się określenia wiekowe 17 +, bynajmniej ja tak uważam. Wilczek czeka na użycie na odpowiednim czas, szarfa też ^^

Opublikowano

x

Takie małe coś :) - Wypisek z GG ( które jeszcze zmienił - przez małe oszustwo dostałem je przez jego nowego Querego - Założył hasło na tsa - zmienił na maszynę - stawiał na mojej licencji dla innego tsa - miałem prowadzić tsa + być GM ( powiedziałem, że może ją odemnie odkupić ale nie ) - tyle w temacie.

Opublikowano

@Adamosking W tym momencie się człowieku ośmieszyłeś... Wiesz jak wygląda z Tobą współpraca? Wziąłem Cie do Teamu i mówiłem, żebyś zaczął robić ts'a. Ale nie... wgrałeś jakąś gówn*aną kopie zapasową z Twojego starego servera. Przepraszam bardzo, ale w którym momencie pozwoliłem Ci udostępnić moją prywatną rozmowę z Tobą na tym forum? Widzisz, że tam widać moją nazwę GG po której można mnie wyszukać?... Zachowałeś się w tym momencie jak ostatni idiota. Nie mam na celu tu Cie obrażać czy też upokorzyć, ponieważ już sam to zrobiłeś. Ale wkur*ia mnie zachowanie takiego typowego "gimbusa" który myśli, że mu wszystko wolno. Mówisz, że to ja Ci nie powiedziałem, że zmieniam Technika. A czy np. Ty mi powiedziałeś dlaczego nie masz czasu być dalej Technikiem na TS3? Napisałeś mi dopiero dziś jak Cie wywaliłem z Teamu, że masz chorą osobę w szpitalu...Tłumaczyłeś się, że mamy czas na zrobienie TeamSpeak'a a gdzie ja już oczekiwałem gotowego, żeby później się nie śpieszyć ze wszystkim. 
I nie odpisuj mi w tym temacie na moje komentarze... Tylko napisz na GG. Dobrze wiesz, jak teraz wyglądasz w świetle Administracji.

Opublikowano

­Bardzo miło się czytało, lecz niestety dla mnie stanowisk ciekawych nie ma :D

Oczywiście polecam ze względu na cały profesjonalizm który właśnie tutaj pokazuje Pan @1361622928-U485574.pngRagnorian

Pozdrawiam i jeszcze raz polecam :D

Opublikowano

Podziękuję ale kolejnych rozmówek z Tobą nie potrzebuje, z życia prywatnego też nie będę się rozliczać, a czas podałeś do końca miesiąca a nie gotowego w 1 dzień, żadnej informacji na szybką potrzebę wykończonego tsa nie było Cię stać. Wymagać każdy potrafi a odezwać gęby już nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...