Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Counter Strike Global Offensive nie chce sie odpalić .

Hlosiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Counter Strike Global Offensive nie chce sie odpalić .
Kupiłem ostatnio Cs Go .Zainstalowałem , próbuje odpalić a tu..... nic . Żadne okno nie wyskakuje nic żaden błąd ani nic. Kiedy przechodzę do menadżera zadań to jest tam proces Csgo.exe ale zaraz sam się wyłącza . Próbowałem usunąć cs'a i zainstalować : nic nie dało , próbowałem odinstalować i zainstalować steam , nic nie dało dalej to samo . Szukam pomocy bo jeżeli nikt mi nie pomoże to okaże sie że wydałem pieniądze w błoto .

Posiadał wersje Windowsa 8.1
A i jeszcze jedno . Probowałem pobrać cs'a go non steam . I co ? niespodzianka na non steam sie włączył a na steam sie nie włącza .... Proszę o pomoc . :mellow:  <_<  :angry:  :(
Opublikowano

Reinstal do innego folderu lub spróbuj pierw po przez sprawdzenie plików. Lewym na go w steam > właściwości > zakładka. Jeśli są błędy powinno naprawić.

Eddit// był szybszy ;(

Opublikowano

Sponość = sprawdzałem wszystko pisze ze ok ale nadal nie dziala , Reinstal robilem z dobre 4 razy .... i tak to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...