Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zużycie Procka

szoniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam o tuż mam taki problem bo jestem nowicjuszem ;( kompa mam świeżo po formacie sterowniki zainstalowane właściwości kompa: Intel® Penitium® Dual CUP E2160 @ 1.80GHz , 1.80GHz @ 1,00 GB ram jak gram w tą gre po 5 minutach gry wyłancza mi kompa a zużycie procka jest od 80% do 100% mam windowas xp wszysko mam orginalne (gra się nie przycina) komp przechodził bardzo dużo formatów przez 2 lata czego to może być wina za pomoc + oraz 5

@ edit

Wymagania gry : Win2000/XP CPU 1.7 GHZ-2.0 GHZ RAM 512MB-1 GB VIDEO CARD (VGA) Geforce FX 5200, ATI 9000 Series Higher HDD 2

@edit

miałem inne gry internetowe które potrzebowały lepszych wymagań od moich to tylko się przycinało

Opublikowano

Hm... Spróbuj zmniejszy detale gry.. Może to pomoże, lecz moim zdaniem kompa masz dosyć dobrego...wiec powinien dać rade....:)

Ps

Miałem podobny problem.... Tylko ze gra nie wyłączała się lecz cały komputer...

Po wyłączeniu prawie all opcji pod detalami oprócz gry w okienku komputer znowu zaczął normalnie pracować gdy grałem ; ))

Wiec możne spróbuj to zrobić :))

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...