Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usuniecie Lol'a

912384

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema....Sory ze spamuje ale w poprzednim temacie (chyba) zle okreslilem problem...

Mam taki problem 2misiace temu usunalem lola(tak myslalem) zamiast usunal przez panel sterowania to jak debil usunalem folder z grą i teraz jak wchodze w panel sterowania mam program League of legends ale gdy klikam odinstaluj to pokazuje jaki droga do folderu z grą ale tej gry nie ma juz na tym komputerze.... i nie mam pojecia co mam zrobic pomocy !! Prosze o pomoc BARDZO PROSZE!!!!!

Opublikowano

Siema....Sory ze spamuje ale w poprzednim temacie (chyba) zle okreslilem problem...

Mam taki problem 2misiace temu usunalem lola(tak myslalem) zamiast usunal przez panel sterowania to jak debil usunalem folder z grą i teraz jak wchodze w panel sterowania mam program League of legends ale gdy klikam odinstaluj to pokazuje jaki droga do folderu z grą ale tej gry nie ma juz na tym komputerze.... i nie mam pojecia co mam zrobic pomocy !! Prosze o pomoc BARDZO PROSZE!!!!!

Może pobierz program do usuwania. Ja np mam revo uninstaller i jak zrobie tak jak ty czyli usunę folder zamiast odinstalować grę to wchodzę w ten program i usuwam proste... powinno pomóc 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Nie moge usunac lola ani go zainslowac ponownie poniewaz pokazuje mi ze jest na tym komputerze wersja lola ... 

POMOCY

ps.gdy biore zeby odinstalowac przez panel sterowania nie moge poniewaz nie mam na komputerze folderu(czy jakiegos) pliku LoL.EUW.msi

Opublikowano

Nie moge usunac lola ani go zainslowac ponownie poniewaz pokazuje mi ze jest na tym komputerze wersja lola ... 

POMOCY

ps.gdy biore zeby odinstalowac przez panel sterowania nie moge poniewaz nie mam na komputerze folderu(czy jakiegos) pliku LoL.EUW.msi

Spróbuj CCleaner'em.

Kocham Renissance.

Opublikowano

Musisz usunąć grę z rejestru bo innej opcji nie ma. Start> tam w wyszukiwarce wpisujesz regedit i w to wchodzisz i tam musisz znaleźć LoLa i go usunąć. Albo jeszcze opcja nr 2 ale nie wiem czy pomoże to CCleanerem najpierw przeskanuj rejestr a potem tam masz "napraw wszystko".

Opublikowano

Może pobierz program do usuwania. Ja np mam revo uninstaller i jak zrobie tak jak ty czyli usunę folder zamiast odinstalować grę to wchodzę w ten program i usuwam proste... powinno pomóc 

Pobralem ten program i niby mi usuneło ten program League of legends ale gdy pobralem laucher lola na komputer klikam zeby zainstalowac to pisze mi ze jest juz zainstalowa wersja lola na komputerze.;//// pomocy !!!!!

ps. O C**J INSTALUJE SIE CHYBA LOL(CHYBA)

Temat do zamkniecia lol mi sie "paczuje" dzieki wszystkim za pomoc !!! POZDRAWIAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...