Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to za hack?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Grałem dzisiaj na pandoramt2, i był tak taki koleś, który bił wszystkich na kółku(obok strażnika), miał skille bodego i mentala,mógł skilli zasięgowych(uderzenie miecza mentala) używać na dystansie od dozorcy do handlarki(w jinno m1) i wszystkie skille, nawet te z daleka zadawały dmg, oprócz tych używanych na kółku.Na dodatek mógł używać duchowego co 2 sekundy, i zadawało normalnie dmg.Co to za hack i skąd mogę go ściągnąć?

Opublikowano

Bicie w kółku safezone metin2mod.tk

Skili na tak dalekie dystanse nie można używać,a szczególnie w jinno.Gdy jesteśmy obok handlarki gracze,mpc,moby obok dozorcy nie są wczytane,więc to niemożliwe,żeby komuś tam dmg zadał.Poza możliwości jest taki hack.

Skile bodego i mentala nie działają już,może można jakoś zrobić,ale to tylko wizualnie(czyli,gdy jesteśmy mentalem to aura nie dodaje siły i na odwrót) .Duchowe co 2 sekundy można zrobić,bodajże w modzie to jest(kiedyś było),ale nie zadaje dmg.

Ze skilami co 2 sekundy to być może gościu miał dmg i dlatego wydawało się,że on z duchowego non stop wali,ale to niemożliwe by taki hack był-wszystko jest poblokowane po stronie serwera i po prostu nie dopuszcza dmg skili bez ich załadowania na serwerze.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Taki duzy zasieg to zapewne WarriorHack

4uc581.jpg

Opublikowano

miał skille bodego i mentala,mógł skilli zasięgowych(uderzenie miecza mentala) używać na dystansie od dozorcy do handlarki(w jinno m1) i wszystkie skille, nawet te z daleka zadawały dmg

Proszę

http://www.mpcforum.pl/topic/1388082-pandoramt2-wojownik-body-kometa-pliki/

A co do duchowego co 2 sec to ci się przywidziało może miał full na szybkość zaklęcia to ładuje się około 10 sec

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

@Miiriv przysiegam ze to duchowe mi bilo okolo dwudziestu k dmg, i uzywal go co dwie sekundy.Jak uda mi sie go jeszcze gdzies zobaczyc, to nagram filmik i to wstawie.Niemniej jednak dzieki

Tak wgl to jak zapytalem kolesia skad ma hacki, powiedzial, ze robi mu je kolega, w co ciezko jest mi uwierzyc

@PanCiemny Pandora jest serwerem, gdzie admin byl ostatnio kilka lat temu, w kazdym miejscu sa boty i 95% ludzi na serwie uzywa wallhackow,modow,waithackow itp, a bym sie nie zdziwil jakby zadzialal tu trade hack albo kickhack xD

Opublikowano

Tylko, że kometa działa na każdym serwerze, jak ktoś sobie umie samemu edytować, to nie tylko wojownik :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...