Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wyścigami

wfdsfsdfsd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, gdy jadę wyścig otwarty jestem ja i 1 przeciwnik nie mamy modyfikacji umiejętności on ma wszystkie staty gorsze ode mnie to nawet jak użyję 5 nitro to on ze mną wygrywa. Nie rozumiem tego . Oboje mamy idealny start, ja jadę max 190km/h a on pojedzie 191km/h max i mnie wyprzedza o 3 sekundy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jedne auto nie jest równe drugiemu...

Na statystyki też nie patrz, bo one ukazują osiągi konkretnego wozu i nie ma mowy o porównywaniu ich z innymi (np. może być auto, które osiąga większą prędkość maksymalną niż jego rywal, który teoretycznie - wg. statystyk - powinien jechać szybciej).

HB5fLf7.png

Opublikowano

To mogę szczerze powiedzieć że porsche gt3 rs z ultra częściami do niczego się nie nadaje. Jak w nic nie walne mam idealny start to i tak przegrywam jak wywale 5 nitro a przeciwnik nic .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To mogę szczerze powiedzieć że porsche gt3 rs z ultra częściami do niczego się nie nadaje. Jak w nic nie walne mam idealny start to i tak przegrywam jak wywale 5 nitro a przeciwnik nic .

Czasami trzeba walnąć, żeby nie stracić więcej prędkości zwalniając ;)

Możliwości jest wiele. Nie wiemy jak jeździsz, nie wiemy na jakiej trasie, nie wiemy jakich miałeś przeciwników.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nie wiem na co ty grasz, ja tym autem nie waląc milionów błędów wygrywam większość wyścigów.

Opublikowano

Wszystko zależy od toru jazdy, stylu jazdy. Każdy kierowca ma swój unikalny, którego nie da się podrobić. Co do problemu to różny setup daje różne efekty. Najlepszy overall daje setup: zielony silnik, doładowanie i skrzynia oraz czerwone zawieszenie, hamulce i opony. Dają największy overall auta, ale czy osiągi? Nie do końca i tu zaczyna się zabawa z częściami, która jest znana tylko nielicznym graczom z Worlda. Nie bój się eksperymentować czasem odjęcie overallu daje lepsze efekty w trakcie jazdy. 

graphic.png

Opublikowano

Podawane są tam najbardziej optymalne - zarazem najlepsze - setupy do samochodów.

Miejsce w rankingu NFSTimes zależy od umiejętności kierowcy...

można słabo jeździć słabo, ale stosować odpowiednie części.

f

Opublikowano

Mało w tym prawdy, aczkolwiek jakieś ziarno w tym jest. Weź idiotę i daj mu F1 przegra z MR2 w C klasie...

W takim wypadku trzeba naprawdę bardzo słabo pojechać F1, żeby przegrać z MR2 :P

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

W takim wypadku trzeba naprawdę bardzo słabo pojechać F1, żeby przegrać z MR2 :P

Jak gościu nie znający gry będzie jechał F1 to i tak przegra z MR2 :p

f

Opublikowano

Jak gościu nie znający gry będzie jechał F1 to i tak przegra z MR2 :P

Jakbym kiedyś nie ograł mr2-ójką f1-ki to bym coś marudził na to xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...