Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który zestaw dla szpiega jest lepszy ?

Nicki Minaj ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ambasador + Zwykły nóż + Dzwon Zmarłego czy Ambasador + Ostateczna Nagroda + Dzwon Zmarłego ? Który z tych dwóch zestawów jest najlepszy i dlaczego grałem obydowoma zestawami i myśle że tym drugim jakoś mi się lepiej gra ponieważ łatwo rozwalać inżynierów i ich działka :D A według was który zestaw jest najlepszy ?

Opublikowano

Ambasador + Zwykły nóż + Dzwon Zmarłego czy Ambasador + Ostateczna Nagroda + Dzwon Zmarłego ? Który z tych dwóch zestawów jest najlepszy i dlaczego grałem obydowoma zestawami i myśle że tym drugim jakoś mi się lepiej gra ponieważ łatwo rozwalać inżynierów i ich działka :D A według was który zestaw jest najlepszy ?

Ja korzystam z pierwszego. 

461151420292002410470.png
Opublikowano

Ja polecam:

Ambasador (krytyczne heady)

Dzwon zmarłego (zmniejszone otrzymywane obrażenia i "udawanie" śmierci)

To jest takie OP wqrwiające eq że F2P i P2P powychodzą natychmiast.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma najlepszych zestawów, i nie będzie. Po prostu trzeba potrafić grać ;)

Osobiście wybrałbym Ambasador + Ostateczna Nagroda + Dzwon Zmarłego - Przyjemna zabawa, ponieważ Ostateczna Nagroda po zabiciu powoduje przemianę w klasę wroga, a Dzwon Zmarłego przywraca do zabicia. Krótko mówiąc, jeśli potrafisz dobrze grać i nie dasz się zabić - Będziesz mordercą w drużynie ;)

Opublikowano

Dla mnie najlepszym zestawem dla szpiega jest pierwszy, który wymieniłeś (Ambasador + Nóż oraz Dzwon zmarłego). Czemu najlepszy? Ambasador sprawdza się świetnie na dalekie odległości, a nóż nie ma plusów, ani minusów. Dzwon zmarłego może uratować, gdy masz mało hp, czy się palisz. :D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...