Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Help..

liqeen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem bo zmieniłem grafike w csgo i cos zepsułem w niej i teraz jak włączam csa to wyskakuje błąd failed to create d3d device.. Próbowałem ustawiać grafikę i te dxlevel ale nic nie pomaga 

U mad m8?

Opublikowano

Tego nie chce lepiej robic bo pozniej nie odkrece.. dzis wlasnie nowa grafike ale wczesniej cs go chodzil noramalnie tylko z 4:3 zmienilem na 16:9..

U mad m8?

Opublikowano

Mam problem bo zmieniłem grafike w csgo i cos zepsułem w niej i teraz jak włączam csa to wyskakuje błąd failed to create d3d device.. Próbowałem ustawiać grafikę i te dxlevel ale nic nie pomaga 

https://support.steampowered.com/kb_article.php?p_faqid=772

Jeżeli nie znasz angielskiego to zrób tak :

Wejdź w :

a)Biblioteka Steam

b)Prawy przycisk (PPM) na CS:GO

c)Właściwości/Ogólne/Ustaw Opcje uruchamiania

d)Do opcji uruchamiania wklej to: -dxlevel 81

e)Zapisz i graj.

Przed wykonaniem tych czynności podaj mi swój model karty lub zobacz czy to wybrane z tych:

• Radeon X300

• Radeon X700

• Radeon X800

• Radeon 9###

Opublikowano

1. Sprawdź czy masz najnowszą wersję .NET Framework'a.

2. Zaktualizuj swoje sterowniki do karty graficznej (nie bój się, to tylko poprawi wydajność gry, nic nie stracisz :))

3. Wpisz w parametry startowe (Biblioteka>PPM na CS:GO>"Ustaw opcje uruchamiania") -dxlevel 81 

To wszystko. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Temat do zamknięcia :P Dzięki wam juz nie mam problemu i jeszcze fps skoczyly o 60 :D Dzięki mordki :)

U mad m8?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...