Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupić skiny czy zainwestować w kontrakty?!

Szaiba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Mam na koncie 60 euro do wydania.

I tutaj moje pytanie do was.

Czy kupić sobie skiny za te 60 euro czy może robić kontrakty?

Jeśli skiny do 60 euro to bardzo chętnie usłyszę wasze propozycję, a może ktoś bardzo chętnie sam od siebie jakiś skin sprzeda - Ale to już na PW jeśli chodzi o to.

Natomiast jeśli chodzi o kontrakty, to pewnie jeśli nakupuję jakiś syfów za 0,3 euro to będę miał same gówna - typu jakieś Novy itp.

Tutaj też moja prośba do was, z czego najlepiej opłaca się robić kontrakty?

c3e3677f25827.png

Opublikowano

Dla mnie robienie kontraktów to zmarnowanie wszystkiego- Lepiej skrzynki otworzyć. Ale kto co lubi.

Ja na Twoim  miejscu dla siebie bym wziął z 40 euro, kupił bym za to skiny a za 20 obstawiał mecze. ;P

Opublikowano

TO za Euro mogę również obstawiać mecze?

A tak poza tematem.

To obstawialem skiny na csgolounge, wygralem.   Moje skiny zostaly zwrocone ale nagrody brak..  Nic nie moglem odberac tylko swoje postawione skiny.

Już mam tak 5 meczy obstawionych i wygranych  = Brak nagrody.

c3e3677f25827.png

Opublikowano

Kluczy wole nie zakupywać bo pewnie też mi gówno poleci.

Jeśli bym już musiał dokonać zakupu kluczy to które skrzynki najbardziej opłaca się otwierać?

c3e3677f25827.png

Opublikowano

Z tego co widziałem ludzie otwierają chromy i gówno leci :D

A co myślicie o kupnie za 45 euro kluczy i za 15 jakichkolwiek skinów do obstawiania meczy?

c3e3677f25827.png

Opublikowano

Jak dla mnie otwieranie skrzynek się nie opłaca bo wydałem 50 euro i same gówno leciało, ale mogę Ci polecić kontrakt z p90 przetestowanch na awp|asiimov ja wydałem na to 39 euro a dostalem ponad 65 bo awka zero rysek :). a za reszte kup jakiegos red line i się traduj. Ja nie polecam betowania chyba że naprawdę sie dobrze znasz.

Opublikowano

Spróbuj kontrakt na Asiimova ;) , A tak to polecam kupno skrzynek , kumpel w szkole kupił 30 skrzynek i 30 kluczy i poleciała kosa i p90 asiimov ;) 

sIbMQDw.png

Opublikowano

Skrzynek za bardzo aie nie opłaca otwierać a kontrakty są ryzykowne.

Co do skinów to całkiem spoko są :

M4A4 Gryf, AK47 Red line i AWP Snake Camo a z pistoletów Glock Candy apple, usp caiman oraz digl hipnoza

nfsw_CEZARS9.png
Opublikowano

Skrzynek nie polecam otwierać.

Kontrakty to też duże ryzyko.

Kup jakieś skiny trochę betów, trochę trade'ów i zarobisz.

Opublikowano

Napewno nie otwieraj skrzynek! Kup skiny o małych wartościach po 5 euro, po 7, po 10. I rób nimi trady aż zajdziesz daleko!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...