Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tylko 10% graczy LoLa to gracze pozytywni.

ʌǝуz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko 1/10 graczy lola to gracz pozytywni. Reszta to gracze neutralni lub negatywni. Dobrą informacją jest jednak fakt że naprawdę toksycznych graczy jest 1% - 5%.

Riot definiuje toksyczne zachowania jako zachowania rasistowskie, seksistowskie oraz homofobiczne. Pozostali gracze to gracze neutralni.

Nie zachowują się ja ci wymienieni powyżej. Warto jednak zauważyć że 90% graczy miewa czasem gorszy okres lub po prostu zły dzień.

Jeżeli taki gracz ma zły mecz spośród stu to i tak zostanie za kwalifikowany jako gracz toksyczny.

Źródło: http://polscygracze.pl/tylko-10-graczy-league-of-legends-klasyfikowanych-jako-pozytywni/

759081466790725720585.png

Opublikowano

Ja nigdy nie zrozumiem jak można wyzywać się na głupiej grze i traktować to jak jakąś świętość. 

Ja poniekad jestem w stanie zrozumiec, dlatego to ignoruje i staram sie takiego zachowania nie prowokowac.

Masz zly dzien, chcesz sie zrelaksowac.

Idziesz sobie zagrac mecz na spokojnie, chcialbys wygrac aby chociaz cos ci wkoncu wyszlo.

A tu j*b, Typek ci pisze ze bedzie feedowal, a jak nie poddasz gry to wyjdzie.

BO Jungler mu nie pomogl w pierwszych 40sekundach i padl na firstblooda.

Edited_1.png

Opublikowano

no nie raz bestia uwalnia sie sama. bywa chociaz na pewno sie poprawilem

rok temu praktycznie jak zwisu a teraz raz na 3/4 meczyki uwolnie sie.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Ja nigdy nie zrozumiem jak można wyzywać się na głupiej grze i traktować to jak jakąś świętość. 

bo to jest jak z jazda samochodem w Rosji.. jak komus ustapisz to jestes cienias, a jak walniesz w jego auto, gdy on chce wjechac na Twoj pas, to dostajesz dodatkowe punkty. :)

sam kiedys mialem ograniczenia na chat za toksyczna gre, ale sie ogarnalem i konto mam czyste pod tym wzgledem.. kazdemu to polecam, tak samo jak transfer do regionu, w ktorym jezyka sie nie zna, np. Turcja, Rosja etc.. wtedy nawet jak Ci cisna, to i tak nie wiesz o co chodzi.

Opublikowano

Ja właśnie nie rozumiem większości tych zachowań. Przychodzę, gram, jestem miła dla wszystkich, a tu Ci nagle wychodzi ktoś i wrzeszczy że niby nic nie robisz (pomimo że pomagasz ciągle), po czym po Tobie jeździ i jeszcze Ci mówi jak 5-letnie dziecko "to chodź na pvp cwaniaku"... Ciekawe czy jak dorośnie to swojemu przełożonemu w pracy też tak powie ;>

Albo wyzywają a później proszą o pomoc. Ja takim ludziom nie chodze pomagać, skoro najpierw psy wieszają na mnie. Moze akurat nie powinnam być taka wtedy, ale nie będę się dawać tak traktować, bo ktos ma jakieś widzi mi się.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Trudno się nie wkurwić i nie flejmować gdy przyjdzie ci taki j****y rak i będzie robił wszystko byś przegrał

Pisząc teraz tak myślę, że jednym z tych raków jesteś Ty. :>
Opublikowano

Fajnie wybrnęli z tymi toksycznymi graczami. Jak ktoś wyzywa cię od kurew i mówi, że zabije ci całą rodzinę, to jest przecież graczem neutralnym xDDD

A potem wchodzisz do takiego sc2 i jak nie napiszesz glhf na początku i "gg" na koniec, to jesteś rage quitem i bucem ;D

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Dla mnie ta gra jest 4fun,więc nie wyzywam i nie wkurzam się,ale jak widzę moich kolegów jak tą grą przeżywają to płakać mi się chcę.

Opublikowano

Ja lubię sobie czasem powyzywać, ale tylko 'sama do siebie' albo na tsie. Nie mam zamiaru wylewać się na chat. Każdy reaguje inaczej na głupotę innej osoby :P

Opublikowano

Ja mam tak że jak uwalniam bestie to musze to na czat wylac ale nie zycze komus raka czy cos takiego tylko

go wyzywam ze jest jebanym idiota.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Wiele osób się zastanawia czemu ludzie tak wyzywają.

1. Kwestia tego jak się ktoś bardzo denerwuje.

2. Flame jest na porządku dziennym w niskich dywizjach, mentalność tych ludzi jest zbyt wysoka. Każdy myśli że jest najlepszy i przegrywa przez swój team ( Też tak miałem ). Denerwują się że nie mogą wygrać (Fck Riot again noob team).

3. Z czasem to schodzi, wyżej już się zaczyna denerwowanie na swoje błędy / OP Feeded Champ.

4. Strasznie denerwujące jest też dla niektórych graczy jak w 1 meczu przeciwnikowi po raz setny zostaje po 10hp  B) Więc działa to w sposób następujący:

- Nie zabiłeś > Dostałeś Ganka > 2 > Już przeciwnik silniejszy > Rucha cię jak chce > Rage

Nic zrobić nie możesz a team wyzywa cię od feederów i dzieje się tak po raz 10 w 1 dniu (Czasami jest ta zła passa) najgorsze i w sumie śmieszne to jest że ludzie nie odróżniają feedowania od przegranej i wyzywają a ty się tylko denerwujesz i odechciewa ci się grać, przestajesz się starać i GG;)

wCAZfSW.png

Opublikowano

Ja w ogóle nie wiem jak można się przejmować kimś kto wyzywa kogoś na czacie. Od razu mutuje i po sprawie, mam jeden wielki kłopot z głowy. 

Ale również niekiedy aż trzeba z siebie wyciągnąć wszystkie negatywne myśli i czasami aż się sytuacja prosi o takie zachowanie, tak więc. :P

Opublikowano

3 lata temu co gre wyzywałem graczy , mówiłem im co o nich myślę . Dzisiaj zanim sie gra zacznie , nie ważne czy goscie są mili czy nie dostają mute i gram sobie spokojnie , odcinam sie . Może to i głupie , ale gram dla przyjemności i troche z uzależnienia nie ukrywam .

Opublikowano

­Jak zaczynałem grać jakieś 3 lata temu to byłem spokojny podczas gry toksyczni gracze byli sporadycznie. A teraz? Sezon 3,4 i obecny to co druga gra ta sama bajka. Przegrana, bo koleś ma takie widzi mi się. Rozumiem jakby to było uczciwie przegrane wszyscy się starali, ale nie wszyscy prezentują się jak taki typowy burak, dres itp.

I jak tu się nie wkurwiać?!!

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

­Jak zaczynałem grać jakieś 3 lata temu to byłem spokojny podczas gry toksyczni gracze byli sporadycznie. A teraz? Sezon 3,4 i obecny to co druga gra ta sama bajka. Przegrana, bo koleś ma takie widzi mi się. Rozumiem jakby to było uczciwie przegrane wszyscy się starali, ale nie wszyscy prezentują się jak taki typowy burak, dres itp.

I jak tu się nie wkurwiać?!!

Racja, nie było aż tylu toksycznych graczy. Teraz jest ich mnóstwo, prawie w każdej grze trafi się jakiś. Rozumiem grać trololo na normalach ze znajomymi, ale na rankedach? Przesada. Bądź fochać się na aramie... Większość denerwuje się podczas rozgrywek, bo po prostu ma się dość tych tzw. trolli, afkerów, itp.

Nie zachowują się ja ci wymienieni powyżej. Warto jednak zauważyć że 90% graczy miewa czasem gorszy okres lub po prostu zły dzień.

Jeżeli taki gracz ma zły mecz spośród stu to i tak zostanie za kwalifikowany jako gracz toksyczny.

RAZ na rankedzie trafiłam na takiego, który PRZEPRASZAŁ, że zepsuł rozgrywkę, aż w szoku byłam :huh:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...