Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Visa

KetsU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem dodałem sobie karte platniczą VISA i mam oto taki komunikat.

Rynek jest niedostępny z następujących powodów

Twój Portfel Steam został zasilony funduszami przy pomocy niezweryfikowanej karty kredytowej, która ostatnio była często używana. Możesz spróbować dokonać weryfikacji tych funduszy teraz lub poczekać aż ograniczenie zostanie zniesione automatycznie.

UWAGA: weryfikacja funduszy może nie działać w przypadku pewnych banków i kard kredytowych. W przypadku niemożności dokonania samodzielnej weryfikacji karty należy poczekać aż metoda płatności zostanie zweryfikowane przez Steam. Pomoc techniczna Steam nie może pokryć ani zmienić opłat weryfikacyjnych i nie może usunąć tego ograniczenia. Więcej informacji...

Jeżeli nie pojawią się dodatkowe ograniczenia, będziesz w stanie korzystać z Rynku Społeczności od 26.3.2015 13:40:50.

Da sie to jakoś przyśpieszyc bo nie moge nic kupować ani nic. Błąd mam na weryfikacji na posaniu różnych kwot nie wiem o co w tym chodzi. Bede wdzieczny za wytłumacznie. Pozdrawiam.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

To twoje pierwsze doładowanie konta Steamowego? Poczekaj trochę, może zejdzie automatycznie tak jak u mojego kolegi po pierwszym doładowaniu.

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...