Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam działającego hacka.

FireWork12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, macie działający hack na betę 3.7.9.5

Szukam wszędzie i nie mogę znaleźć, potrzebny mi do 'ukarania' jednego debila, który na 100% ma hacka

Posiadam domek w biomie ziomowym wysoko w powietrzu więc nawet na największych ustawieniach go nie widać bo ogranicza to mgła + budowa z białego drewna a on i tak ustrzelił mnie tam, porozwalał ściany RailGunem i teraz nie mam dostępu do moich skrzynek bo nie mam jak się dostać do domku

Ogólnie chcę zrespić sobie kilka schodów i filarów żeby móc przynajmniej swoje eq z powrotem zabrać, a dodatkowo zemścić się na nim

Nie ma znaczenia czy gra jest realistyczna czy nie, nieważne czy jest futurystyczna czy dotyczy przeszłości!

Nieważne czy ma dobrą grafikę, czy słabą, nieważne jest czy jest nowa, czy stara!

Gramy w gry które lubimy najbardziej, zaakceptuj wybory innych!

Bo wszyscy w nie gramy, jesteśmy jednością.

Jesteśmy Graczami!

Opublikowano

Jak napisał Rayso ciężko znaleźć działający na bete i z reguły jak dobre to płatne. Po za tym chyba nie ma hacków na spawnowanie itemów serwerach.

Pomogłem? Daj lajka.

Opublikowano

Na wersje 2.2.5 były do spawnu itemów, dodatkowo jest darmowy na auta bo u mnie gracz zrespił ponad 50 aut na drodze do Yukon'a więc musi coś być ale niestety nie wiem gdzie

TEMAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...