Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki z mikro do 100 zł

DarkSavior20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niezłe, aczkolwiek w oryginale walą basem strasznie, przydałby się mod. Jak już musisz z mikro to będą dobre, aczkolwiek lepszą opcją są Maxell Retro DJ lub Superlux HD681 + mikro

Opublikowano

Hmm a ten bas byłby np odczuwalny w csie lub gdy słucham rocka/metalu ? Jestem tutaj kompletnym laikiem i troche bałbym się modować to w ten sposob ^^

Opublikowano

Jeśli lubisz sporą ilość basu to będzie okej, jeśli nie to warto się pobawić. Kwestia tego, czy to ci będzie przeszkadzać czy nie, a tego nie jesteśmy w stanie sprawdzić.

To popularne słuchawki, moze ktoś z kolegów je ma?

Opublikowano

Bas w CS'ie potrafi przeszkadzać, zaburza on przestrzeń i pozycjonowanie. Jeśli chcesz być kozak to Fatal1ty w oryginale odpadają, natomiast nie są to bardzo złe słuchawki. Po prostu po modzie są wręcz świetne, zmienia on dużo. Dlatego proponowałbym raczej Maxell Retro DJ lub Superlux HD681 (te drugie mogą Ci się wydać nieco bez basu, Maxelle są całkiem bezpieczne) i do tego jakiś fajny mikrofonik. Miałem Fatal1ty, ogarniałem Maxelle więc wiem co mówię.

Opublikowano

Maxwelli juz nie musze modować tak ?? Zalezalo mi tez na tym mikro w fatalitkach bo jest odpinane co jest fajną sprawą ^^ Chyba jednak zdecyduję się na fatality i je zmoduje. Dobra dzieki do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...