Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do 2000zł (do gier)

Rastam123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lenovo g510 jest słaby dostaniesz najwyzej r5 co jest bardzo słabe do gier.

Moim zdaniem lepej dorzucic:

Lenovo Z510 z i3 haswella 8 gb ram i GT740. Matowa matryca. Laptop porządnie wykonany, jest lekki. Posiada ładny design, podświetlaną klawiaturę oraz dobre głosniki JBL. 

Dell insprion 5547 z i5 ulv i r7-m265 - aluminioniowa obudowa, smukła, lekka obudowa, łatwy dostęp do podzespołów, cicha praca, niezly czas pracy na bateri do 6h na wifi. Laptop posiada dobry serwis i domową gwarancję dell (w razie awarii dzwonisz do serwisu oni wysyłają do Ciebie montera (serwisanta) i laptop jest naprawiany na miejscu). 

Ewentualnie 17 calowy Lenovo Z710 z i3 i GF840m. Matryca HD+. Podświetlana klawiatura, głośniki JBL, aluminiowa obudowa (stylowy wygląd), doskonała kultura pracy w każdym aspekcie, łatwy dostęp do podzespołow.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Panie Michoł3 nie zna sie Pan dobrze na laptopach lepiej nie polecac... tylko narobisz autorowi problemów ;./

Ram to twój najmniejsyz problem. 4 ram spokjnie wystarczy.

Wszstkie wyzej laptopy podane przez @Michoł3 maja i3 niskonapięciowy wydajnośc pentiuma M bardzo licho. Do tego 2 pierwsze lenovo maja FULL HD nie pograsz w CS GO na nich konfortowo... o ile wogole pograsz...

Tak jak mówie propozycje podane przez mnie maja troszke wyższa cene ale sa i lepiej wykonanie i o wiele mocniejsze.

Najtańsza opcja która polecam to Toshiba satellite C55 z i3 M i GF740m. win 8.1 - tutaj pograsz w CS GO jest wydajniejszy od wszystkich podanych przez Michol3

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...