Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Problem

WyBysz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, problem jest taki że, kupiłem niedawno kompa i chciałem sobie zainstalować Steam żeby oczywiście sobie pograć, ale gdy go pobrałem i chciałem zainstalować wyskoczyło że : 

Nie można uruchomić aplikacji, ponieważ jej konfiguracja równoczesna jest niepoprawna.

Proszę o pomoc...

post-1142710-0-70395800-1426937038_thumb.png

Opublikowano

Witam, mam pytanko czy na owym komputrze był już wcześniej instalowany steam? sprawdź na dysku :C czy nie ma tam jakiś pozostałości.

Jeżeli nie to kliknij prawym na plik instalacyjny i wybierz zgodność dla swojego systemu.

Opublikowano

Komputer jest nowy, nie ma na nim kompletnie nic. Oczywiście programy niezbędne do pracy kompa są wgrane. Zrobiłem tak jak pisałeś w drugim "sposobie" ale nadal nie działa.

Opublikowano

Masz zainstalowane biblioteki Microsoft Visual C++ ?

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...