Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Do 6000SB

vandarx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz kupić:

Nissana Nismo na wyścigi do klasy A. Ma bardzo dobre przyśpieszenie, dobre prowadzenie i średnie nitro. Cena 5000SB.

Porsche 911 GT2 (997) na dragi(ew. wyścigi) do klasy A. Ma gorsze przyśpieszenie niż Nismo, ale lepsze nitro. Prowadzenie również przyjemne. Cena 4700SB.

Toyotę MR2 - króla wyścigów w klasach D,C i B. Ma bardzo mocne nitro, nie najgorsze prowadzenie i dobre przyspieszenie. Cena 2100SB.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

A lepiej dołożyć te 500 SB i kupić np tego niebieskiego nismo? czy ta masa na wyścigach nic nie daje przykładowo jeśli wjadę w latarnie/przystanek

Opublikowano

A lepiej dołożyć te 500 SB i kupić np tego niebieskiego nismo? czy ta masa na wyścigach nic nie daje przykładowo jeśli wjadę w latarnie/przystanek

Lepiej będzie dołożyć do wersji "moloch". Jeśli masz dość SB to będzie to dobre rozwiązanie.

Masa zapewni Ci przewagę np. w sytuacji kolizji z innym graczem podczas wyścigu ;)

Przyda Ci się też do pościgów/ucieczek.

HB5fLf7.png

Opublikowano

A mam pytanie czy jak napisze do supportu ze przez pomyłkę kopiłem złą wersje nismo to jest opcja zwrotu SB? Bo bym z chęcią teraz wymienił na ta z masa xD I jeśli jest taka opcja podałby mi ktoś jakiś kontakt z supportem?

Opublikowano

Raczej to nie przejdzie :P wątpię żeby cofnęli zakup :)

1) Wchodzisz na stronę: http://help.ea.com/en/

2) Logujesz się (danymi z Origin).

3) Wybierasz "Help with a Game" i klikasz w obrazek Need For Speed World.

4) Schodzisz na sam dół i naciskasz "Contact Us".

5) Wybierasz temat z rozwijanej listy i wpisujesz tytuł zgłoszenia.

6) Naciskasz "Next".

7) "Live Chat".

8) "Chat Now".

Jako iż jest to anglojęzyczny support - należy posługiwać się językiem angielskim.

Proszę, kontakt do supportu ;)

Opublikowano

Okey, dziękuje wszystkim za pomoc, nie będę pisał do supportu bo i tak sobie świetnie radze tym nismo nie potrzebuje żadnej masy xD

Proszę zamknąć temat, otrzymałem odpowiedzi na swoje pytania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...