Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do 300zł

piwko007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chłopaki ! Mam 300 zł na słuchawki i tak.. ;) jest problem a mianowicie moja karta dzwiekowa jest zintegrowana i albo bym musiał dokupić karte dzwiekowa + sluchawki albo sluchawki z kartą dzwiekowa np. http://allegro.pl/sluchawki-genius-zabius-hs-g850-pc-ps3-xbox-game-i5116054436.html

tak więc mam 300 zł i potrzebuje coś :)

nie mam pojecia czy potrzebna jest płyta glowna iwec : MSI a55M-P33

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

Wiem, że ref co 24h .. ale chce to zamowic no ;/

Opublikowano

Polecam dobra marka, sam kiedyś miałem takie kupiłem za 199zł w media, tylko zepsułem bo kabel urwałem przez praktycznie moją głupote ;)

http://allegro.pl/sluchawki-creative-sound-blaster-tactic-3d-rage-i5192456180.html

A jak w nich mikrofon ? :>

Opublikowano

Mikrofon jest odłączny, znaczy się możesz go sobie odczepić, podczepić wedle upodobania oczywiście, wszystko można też podpiąć pod wejście USB, albo poprostu podłączyć jecki do skrzynki, mikrofon jest w miare dobry, koledzy mówili że bardzo dobrze i wyrozumiale słychać, polecam ci jeszcze poczytać opinię na temat tych słuchawek jeżeli nie jesteś pewien w 100% 

Opublikowano

Masz podpięte tematy, wykaż trochę własnej inicjatywy zamiast mieć wszystko w d***e i czekać na gotowca. W tej cenie nic innego jak HyperX Cloud jeśli ma być mikro. Ew. QPAD QH90, to to samo.

Opublikowano

HyperX Cloud  ~ 300/350 zł trochę ponad budżet warto dopłacić. Słuchawki posiadają wiele pozytywnych opinii:

+Jakość Dźwięku

+Dobry stosunek cena/jakość

+Dużo akcesoriów

+Wygląd  :P

Dobrą alternatywą będą superlux hd681 evo + Asus Xonar DG/DGX

Opublikowano

Polecam to samo co kolega wyżej, mam te słuchawki tyle że pod marką Takstar pro 80 v2 i gorąco polecam, są wygodne, nie potrzebują dobrego źródła.

Feel the beat!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...