Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inne osoby na serwerze hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć

zrobilem sobie na lapku serwer hamachi, 

wszysto ok, w port mapie moje ip z koncowka 100

ja normalnie wchodze,

wlaczylem pc przenioslem tam klienta i postanowilem tez wlaczyc,

loguje sie na konto , ok

wybieram postac i jak juz ma przejsc w okno ładowania ( wczytywania do gry ) to wylacza i od nowa musze wpisywac pasy itd

Ktos cos czemu nie dziala?

Opublikowano

i probowac laczyc przez metin2launch?

Edit:

Odpalam i na lapku ( gdzie mam zalozone wszystko) przez "metin2launch" i na kompie gdzie chce wejsc na serwer, 

na laptopie normalnie dziala

a na kompie dalej to samo, po wybraniu postaci, za nim zacznie sie ladowac, wyrzuca do wyboru channeli 

Opublikowano

W cliencie na kompie jest metin + te pliki z launchera od terenzo (metin2launch/lex.dll/serverimfo.py/metin2.bin

odpalam za pomoca metin2launch, i tak jak mowilem

Opublikowano

Ale pytam czy w tym pliku serverinfo.py dołączonym z Launcherem zmieniłeś ip. Bo w root'ach zapewne zmieniłeś. :)

Opublikowano

co dziwne plik nazywa sie "serverimfo.py" xD (m a nie n)

no tak, ten plik jest w cliencie, i jak otwieram go notepadem++ to tam zmienilem ip ktore bylo, na swoje ip z hamachi( z normalna koncowka )

Opublikowano

Spróbuj ewentualnie jeszcze wyłączyć zaporę, antywira jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś. I powiedz mi jeszcze jakich plików używasz.

Opublikowano

Pobierz "Full Client Fix" i rozpakowane root'y (edytuj je sobie i wrzuć do client'a - ip), odpal launcher z prawami Admina.

EDIT:

masz dzialajacy link do niego? albo chociaz jaka to wersja i wgl? bo z terenzo, z mega co nz, nie chce sie zaladowac, a drugi link nie dziala 

Nie mam, ogólnie chyba mega padło, będzie trzeba poczekać. :)
Opublikowano

masz dzialajacy link do niego? albo chociaz jaka to wersja i wgl? bo z terenzo, z mega co nz, nie chce sie zaladowac, a drugi link nie dziala 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...