Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza postać na instancje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jw. i zarówno postać którą najłatwiej ogarnąć by dawała radę na instancjach.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Możesz napisac jasniej bo nie bardzo czaje o co Ci chodzi ?

Masz na mysli ktorej roli postaci bedzie najłatwiej znalesc instancje czy jak, bo jesli tak to Heal

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Możesz napisac jasniej bo nie bardzo czaje o co Ci chodzi ?

Masz na mysli ktorej roli postaci bedzie najłatwiej znalesc instancje czy jak, bo jesli tak to Heal

Nie spamuj, ok? Heal nie jest postacią, którą "najłatwiej ogarnąć". @Ketti, Aktualnie prości jak barszcz są: hunter, mage arcane. Rotacja skupia się do kilku skilli, więc tymi jest najłatwiej. Owszem możesz próbować innymi casterami lub klasami melee, ale ich rotacja posiada więcej skilli. Jednak tych pierwszych jest sporo w grze.

Opublikowano

Nie spamuj, ok? Heal nie jest postacią, którą "najłatwiej ogarnąć". @Ketti, Aktualnie prości jak barszcz są: hunter, mage arcane. Rotacja skupia się do kilku skilli, więc tymi jest najłatwiej. Owszem możesz próbować innymi casterami lub klasami melee, ale ich rotacja posiada więcej skilli. Jednak tych pierwszych jest sporo w grze.

Chyba sobie w tym momencie żartujesz, skoro Ty twierdzisz ze heal nie jest postacią którą najłatwiej ogarnąć( mam na myśli ogarniecie + czas oczekiwania na grupę) to chyba siedzisz teraz na 3.3.5a i myślisz ze jesteś bogiem prywatnego Sewera. Na pre-patchu gra priestem wymagała tylko od gracza klikania 1 spell'a holy nova, a i tak robił największego heal'a w całym raidzie. Teraz jest podobnie ale nie spamujesz jednym skillem. Na aktualnym Dodatku każda postać jest na tle ułatwiona ze posiada 5 skili na krzyż których można używać na pałę, a i tak top na raidzie jest twoja. Btw Ja spamuje ? Skoro temat jest na polskim forum od ludzi wymagane jest pisanie po polsku, a z tego tematu nic nie wywnioskowałem wiec zapytałem o co mu dokładnie chodzi. Powodzenia na Wotlk, bo chyba tam sie zatrzymałeś hahaha

Co do tematu:

Jesli masz 55lvl to DK(tank)

Paladyn(tank)

Priest(Heal/shadow)

Szaman(Heal)

Hunter(DPS) postac teraz jest na tyle łatwa ze wystarczy kilkac głowa w klawiaturę, a i tak cos wykrecisz jednak ja polecam heali gdyż będziesz czekał niewiele czasu na instancje/raidy

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Ej ej ej spokój, bez zjadania mi się tu.

To nie działa tak, że jest najlepsza i najgorsza klasa w PvP i PvE. To działa tak, co ogarniasz najlepiej i tyle. ;) Bo równie dobrze możesz grać Szamkiem Ele i robić niski DPS, a potem Lockiem Demo i robić większy. ;)

Opublikowano

Chyba sobie w tym momencie żartujesz, skoro Ty twierdzisz ze heal nie jest postacią którą najłatwiej ogarnąć( mam na myśli ogarniecie + czas oczekiwania na grupę) to chyba siedzisz teraz na 3.3.5a i myślisz ze jesteś bogiem prywatnego Sewera. Na pre-patchu gra priestem wymagała tylko od gracza klikania 1 spell'a holy nova, a i tak robił największego heal'a w całym raidzie. Teraz jest podobnie ale nie spamujesz jednym skillem. Na aktualnym Dodatku każda postać jest na tle ułatwiona ze posiada 5 skili na krzyż których można używać na pałę, a i tak top na raidzie jest twoja. Btw Ja spamuje ? Skoro temat jest na polskim forum od ludzi wymagane jest pisanie po polsku, a z tego tematu nic nie wywnioskowałem wiec zapytałem o co mu dokładnie chodzi. Powodzenia na Wotlk, bo chyba tam sie zatrzymałeś hahaha

Co do tematu:

Jesli masz 55lvl to DK(tank)

Paladyn(tank)

Priest(Heal/shadow)

Szaman(Heal)

Hunter(DPS) postac teraz jest na tyle łatwa ze wystarczy kilkac głowa w klawiaturę, a i tak cos wykrecisz jednak ja polecam heali gdyż będziesz czekał niewiele czasu na instancje/raidy

Brak logicznych argumentów i od razu osobista wycieczka. Jakie to dojrzałe. ;C Wpisz sobie Eftar na armorach i zobaczysz, że coś tam wiem, jak wygląda sytuacja na globie. Nie sztuką jest mieć healera i wchodzić natychmiastowo, i leczyć, co kot napłakał. W dodatku gdzie dudu w Twojej propozycji? On zjada pozostałe heale nawet o połowę healing done. No, chyba że mówisz o używaniu heal bota, to ok. Wtedy klikasz tylko na portret postaci. Poza tym co z tego, że masz tylko kilka skilli? Sam widziałem z dużo lepszym sprzętem hunciaków i robili niższy dmg ode mnie... Ciekawe co teraz wymyślisz... //eot

P.S.

Czepiasz się o pisownie autora, a sam nie jesteś lepszy.

Opublikowano

Weź postać, którą chce ci się grać, a nie tą, którą poleci ci ktoś inny, ponieważ może ci się szybko znudzić. 

Opublikowano (edytowane)

Blizzard uprościł wowa do granic możliwości, tam z każdym patchem jest coraz łatwiej. Weź tą klasę, która ci się podoba. Żadna klasanie jest trudna do ogarnięcia.

Na instancje najszybciej pójdziesz grając healerem albo tankiem.

Edytowane przez Aidou