Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić komputer cały czas muli?

Dankor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dawno kupiłem laptopa.Ale cały czas mi muli co mam robić?

Laptop:

Windows 7 64bit
Procesor: AMD E-300 APU with Radeon HD Graphics (2 CPUs), ~1.3GHz
2GB RAM
Grafika: AMD Radeon HD 6310 Graphic

juto50.jpg

Opublikowano

Słaby komputer masz dlatego to tak robi. Ile wgl na niego wydałeś? 2 GB Ramu, słaby procek + karta zintegrowana. Podaj mi kwotę jaką w niego wpakowałeś.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

???

@WasserFull

Słuchaj, jeśli wydałeś w niego te 2 tysiące to dałeś się orobić o jakieś 3/4 tej kwoty. Polecam zainstalowac chociaż windowsa XP. A najlepiej jakbyś kupił coś nowego, lepszego.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Aż nie chce mi się wierzyć, że zapłaciłeś za to coś 2 tyś zł. Dołożenie ramu zwiększy tylko trochę wydajność tego komputera, sprzedałbym go i dołożył to czegoś lepszego, jeśli komputera używasz tylko do przeglądania internetu i zastosowań multimedialnych zainstaluj na nim jakiegoś linuxa np. ubuntu/jego pochodne lub XP który zadowoli się taką ilością ramu ewentualnie możesz wyłączyć "wodotryski" w 7 może to coś da. 

Opublikowano

To nic by nie dało bo procek to kupa.

Nic nie poradzisz że muli...najwyżej zmień system na XP to pójdą ci gry typu metin2 ale o TF2/BF/COD zapomnij.

Nie warto XP, brak aktualizacji, niektóre gry nie działają na nim. Jak nie minęło 14 dni to można zwrócić :P

2000 zł to dużo, ja za 1800 zł kupiłem Packard Bella z i3+GT740M+1TB dysk.

Tak jak kolega wyżej polecę Ubuntu czy LXLE.

Opublikowano

Jesli masz mozliwosc jeszcze oddania go to lec czlowieku niech zwroca ci pieniadze. Przestrzeliles i to srogo czlowieku. Zmien na xp , troszke odciazy. Rozumiem wszystko zintegrowane?

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...