Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

- Serwer Prowadzony z Pasją!

Klaas.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako założyciel i właściciel projektu z całego serca zapraszam do korzystania z naszych usług. Już  w poniedziałek zostanie kupiona licencja w postaci 512 slotów z powodu braku ilości miejsc w godzinach wieczornych.

Pozdrawiam i Zapraszam 

Uczeń
Opublikowano

Więc tak wszystko ogarnięte boty autorskie oraz panuję tam miła i ogarnięta atmosfera Administracja w porządku z przyjemnością polecam :)

579571423327107377857.png

Opublikowano

bardzo ładnie rozbudowany teamspeak, Administracja też całkiem OK, Polecam ;)

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na pomocną, umiejętną i ambitną administracje oraz miłą atmosferę na serwerze :) Były Administrator

Opublikowano

Według mnie po wejściu na serwer trudno jest się odnaleźć, bardzo nieczytelnie i bez pomysłu porobione kanały. Zbyt wiele tego. Jednak to moja opinia oraz dla kogoś innego może być to okej. Ja po prostu lubię dobrą organizację. Jednak propsy i tak za tworzenie nowych miejsc gdzie można ze znajomymi posiedzieć i pogadać.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Według mnie po wejściu na serwer trudno jest się odnaleźć, bardzo nieczytelnie i bez pomysłu porobione kanały. Zbyt wiele tego. Jednak to moja opinia oraz dla kogoś innego może być to okej. Ja po prostu lubię dobrą organizację. Jednak propsy i tak za tworzenie nowych miejsc gdzie można ze znajomymi posiedzieć i pogadać.

Dziękujemy za wyrażenie opinii. Mianowicie serwer jest zrobiony praktycznie podobnie do wszystkich innych, tylko że u nas niestety nie ma rażących w oczy spacerów oddzielających strefy itd. Jest to pierwsza opinia z którą się spotykam dlatego też postaramy się dopracować bardziej by ułatwić Wam korzystanie z naszego serwera. Pozdrawiamy :) 

Opublikowano

Spoczko, rozumiem jednak jestem w trakcie tworzenia skryptu, który będzie na bieżąco pisał Ci gdzie jesteś.

Opublikowano

Serwer polecam w 100%. Sprawdzona marka, można się ostro wyj*bać :) Administracja dorosła - 0 dzieci.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Ten DJ od razu po wejściu na serwer spowodował, że ze znajomymi przenieśliśmy się. Zbyt dużo rzeczy na raz na tym serwerze. Serwer niczym nie wyróżnia się od innych masówek. Ten sam spam reklamami, muzyką na siłę i dodatkowo dzieci, które przeskakują po darmowych kanałach spamując i krzycząc.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Ten DJ od razu po wejściu na serwer spowodował, że ze znajomymi przenieśliśmy się. Zbyt dużo rzeczy na raz na tym serwerze. Serwer niczym nie wyróżnia się od innych masówek. Ten sam spam reklamami, muzyką na siłę i dodatkowo dzieci, które przeskakują po darmowych kanałach spamując i krzycząc.

Witamy. No cóż  chyba żaden serwer Team Speak 3 nie jest w stanie dogodzić wszystkim użytkownikom którzy korzystają z jego usług. Mimo tego dziękujemy za skorzystanie z naszego serwera i życzymy powodzenia w wyborze innego miejmy nadzieję że przypadnie do Państwa gustu.

Pozdrawiam :) 

Opublikowano

Polecam serdecznie i gorąco, gdyż serwer rozkręca się bardzo szybko!

Boty dopracowane i Autorskie

Wygład Fajny

Administracja miła !

Polecam i Pozdrawiam konkurencje :P

Trzeba polecać znajomych, a nie opierdalać!

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...