Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry.

polik89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale ogólnie ja jestem graczem który lubie takie gry jak hero zero i podobnych gier czy wie ktoś może czy jest jakaś podobna gra gdzie czy wydajesz kasy czy nie na tą grę to i tak każdy ma równe szanse na wbicie lev znaczysie na bycie w top i na to by byc dobry bez wydawania jakiejkolwiek kasy na grę wiem że raczej nie ma takiej gry ale ogólnie fajnie by było jak ktoś by zrobił taką grę że np na hero zero macie oponki to np w grze są misje za które dostaje się takie podobne coś jak te oponki za kasę które można wydać np na rozwój postaci na szybsze wbijanie levela i w ogóle myślę że taka gra to był by fajny pomysł ogolnie no wiadomo że za kase też byś kupywał kase czy cos ale też ci co nie sa wstanie wydawac kasy na gre mogli dorównać że tak powiem najlepszym i w ogóle bo już mnie wkurza takie coś jak w hero zero że jeśli nie masz oponek nie stać cię na ich kupno to nie znajdziesz dobrej drużyny a praktycznie te już bardzo dobre druzyny przyjmuja pod warunkiem że wpłacisz oponki albo bedziesz je wpłacał no ale myślę że  ten temat i tak nic nie da i że taka gra nie powstanie i w ogóle bo to jest nie realne niestety :(

Opublikowano

Czytałem kilka razy i nie za bardzo zrozumiałem. Ale myślę, że szukasz gry podobnej do Hero Zero, polecam np. Shakes & Fidget.

Opublikowano

Ma być Via WWW czy może być to zwykłe MMO przez Clienta? Jeśli tak to polecam: Rift, mimo wszytko TERĘ i Path of Exile.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...