Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z BoL'em od Finna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

If you can't access Nulled.IO, it means that your hosts file has been modified.

Clear the content of C:\Windows\System32\Drivers\etc\hosts and download the last version on Nulled.IO!

Czy takie coś w BoL'u od Finna może być przyczyna błędu ze sam bol działa w lolu ale skrypty już nie. A i jak to naprawić? Jak mi ktos wytłumaczy dlaczego mi działa BoL a skrypty nie to dam 10 +

Opublikowano

Piszę ci co masz zrobić Clear the content of C: \Windows\System32\Drivers\etc\hosts usuń to co ci podano tam i powinno działać :)

Jeżeli w jakiś sposób ci pomogłem daj like pod moim postem ;)

Opublikowano

Wejdź w ścieżkę którą sam podałeś i usuń ten plik... takie trudne?

Jeśli tak trudno nauczyć się angielskiego i wykonywania porad ludzi którzy się na tym znają

graj bez skryptów. 

Sam wypowiedziałeś się w jakimś poście, że w lolu jest coraz więcej cheaterów i nie da się z tym nic zrobić.

Właśnie przez takie myślenie przybywa ich coraz więcej. Ty jak i każda kolejna osoba pomyśli sobie

"Oni cheatują to ja też mogę! Yolo, wow wow pieseł taki modny" Zamiast nauczyć się grać i czerpać z tego

przyjemność psujecie grę i sobie i innym. Zaraz będzie coś w stylu "Jak nie chcesz pomóc i cheatować to

po co siedzisz na tym forum!!!!!! russian kid." Napisałem co masz zrobić więc pierwszego mi nie zarzucisz.

Pisze to po to, gdyż może chociaż jedna osoba zrozumie przekaz i nie zacznie/odechce jej się grania na bolu/l#.

Piszę ci co masz zrobić Clear the content of C: \Windows\System32\Drivers\etc\hosts usuń to co ci podano tam i powinno działać :)

Nie wiem jak możesz być tak spokojny i pomagać człowiekowi który nie rozumie podstaw angielskiego.

Wkleił co ma zrobić, lecz nadał pyta co należy wykonać...

Nawet gdybyś dokładnie mu wytłumaczył dlaczego jest tak, a nie inaczej to i tak by pytał dlaczego xD

Opublikowano

Wejdź w ścieżkę którą sam podałeś i usuń ten plik... takie trudne?

Jeśli tak trudno nauczyć się angielskiego i wykonywania porad ludzi którzy się na tym znają

graj bez skryptów. 

Sam wypowiedziałeś się w jakimś poście, że w lolu jest coraz więcej cheaterów i nie da się z tym nic zrobić.

Właśnie przez takie myślenie przybywa ich coraz więcej. Ty jak i każda kolejna osoba pomyśli sobie

"Oni cheatują to ja też mogę! Yolo, wow wow pieseł taki modny" Zamiast nauczyć się grać i czerpać z tego

przyjemność psujecie grę i sobie i innym. Zaraz będzie coś w stylu "Jak nie chcesz pomóc i cheatować to

po co siedzisz na tym forum!!!!!! russian kid." Napisałem co masz zrobić więc pierwszego mi nie zarzucisz.

Pisze to po to, gdyż może chociaż jedna osoba zrozumie przekaz i nie zacznie/odechce jej się grania na bolu/l#.

Nie wiem jak możesz być tak spokojny i pomagać człowiekowi który nie rozumie podstaw angielskiego.

Wkleił co ma zrobić, lecz nadał pyta co należy wykonać...

Nawet gdybyś dokładnie mu wytłumaczył dlaczego jest tak, a nie inaczej to i tak by pytał dlaczego xD

Może troszkę zwolnij ??

Nie musisz mu mówić co ma robić, on wie jakie będą konsekwencje jak go wyłapią ,gra na własną odpowiedzialność ;)

To że nie umie tego zrobić to nie znaczy że jest debilem ?

Może nie ogarnia co to jest hosts bądź boi się że mu się komputer zepsuje

Każdy użytkownik powinien wiedzieć że nie grzebie się w plikach windowsa bez ich wiedzy ;/

Opublikowano

Może troszkę zwolnij ??

Nie musisz mu mówić co ma robić, on wie jakie będą konsekwencje jak go wyłapią ,gra na własną odpowiedzialność ;)

To że nie umie tego zrobić to nie znaczy że jest debilem ?

Może nie ogarnia co to jest hosts bądź boi się że mu się komputer zepsuje

Każdy użytkownik powinien wiedzieć że nie grzebie się w plikach windowsa bez ich wiedzy ;/

To, że nie potrafi tego zrobić to właśnie to oznacza. W internecie masz od ch*ja poradników jak używać tego gówna.

Istnieje również taki przedmiot jak słownik oraz tłumacz online. Wklepanie kilku słów nie jest takie trudne.

Tak z ciekawości z czym mam zwolnić? Pomogłem mu i wyraziłem swoje zdanie na ten temat.

W życiu ludzie nie będą go głaskać po głowie i mówić, że będzie dobrze. Często będzie musiał słuchać prawdy

która nie zawsze będzie miła i przyjemna ;)

Opublikowano

To, że nie potrafi tego zrobić to właśnie to oznacza. W internecie masz od ch*ja poradników jak używać tego gówna.

Istnieje również taki przedmiot jak słownik oraz tłumacz online. Wklepanie kilku słów nie jest takie trudne.

Tak z ciekawości z czym mam zwolnić? Pomogłem mu i wyraziłem swoje zdanie na ten temat.

W życiu ludzie nie będą go głaskać po głowie i mówić, że będzie dobrze. Często będzie musiał słuchać prawdy

która nie zawsze będzie miła i przyjemna ;)

To że ty umiesz to zrobić to nie znaczy że on też musi, poradnika do tego ? nie wiem może i jakiś jest.

Jeżeli zadał pytanie to warto na nie odpowiedzieć a nie rozpisywać się na 20 linijek i jeszcze w 50% nie na temat ;)

A po 2 jakbyś mu odpowiedział szybko to już temat był by w koszu i nie było by nie potrzebnego spamu

Opublikowano

To że ty umiesz to zrobić to nie znaczy że on też musi, poradnika do tego ? nie wiem może i jakiś jest.

Jeżeli zadał pytanie to warto je odpowiedzieć a nie rozpisywać się na 20 linijek i jeszcze w 50% nie na temat ;)

A po 2 jakbyś mu odpowiedział szybko to już temat był by w koszu i nie było by nie potrzebnego spamu

Zauważ, że sam odpowiedziałeś mu o 01:26, a on ostatni raz był na forum o 01:20.

Teoretycznie napisaliśmy mu to samo. Praktycznie nawet nie miał jak tego zastosować skoro prawdopodobnie tego

jeszcze nie zobaczył. Dowodzi to tego, że temat nie jest w koszu, bo autor tego nie zobaczył kappa. 

Wpisz w google "windows plik" u mnie pierwsze co wyskoczyło jest to:

HqRQarQ.png

Mój drogi kolego "Jeżeli zadał pytanie to warto je odpowiedzieć"

Raczej nie je, tylko na nie :)

Opublikowano

Zauważ, że sam odpowiedziałeś mu o 01:26, a on ostatni raz był na forum o 01:20.

Teoretycznie napisaliśmy mu to samo. Praktycznie nawet nie miał jak tego zastosować skoro prawdopodobnie tego

jeszcze nie zobaczył. Dowodzi to tego, że temat nie jest w koszu, bo autor tego nie zobaczył kappa. 

Wpisz w google "windows plik" u mnie pierwsze co wyskoczyło jest to:

HqRQarQ.png

Mój drogi kolego "Jeżeli zadał pytanie to warto je odpowiedzieć"

Raczej nie je, tylko na nie :)

Ciii literówka nie widziałeś tego :DDD

Ale w sumie i tak nie musiałeś mu tego tak wypowiadać bo widać że nie wiedział nic o tym

Opublikowano

Ciii literówka nie widziałeś tego :DDD

Ale w sumie i tak nie musiałeś mu tego tak wypowiadać bo widać że nie wiedział nic o tym

Właśnie dlatego powstały wikipedie, encyklopedie etc etc...

Stworzono je by uczyć się o nowych rzeczach o których nie mieliśmy pojęcia :)

Udostępniając rozwiązanie problemu w swoim własnym temacie miał do dyspozycji

google, tłumacze itd. Gdyby poczytał http://pl.wikipedia.org/wiki/Hostsdowiedziałby się

praktycznie wszystkiego o co pytał...

"Każdy użytkownik powinien wiedzieć że nie grzebie się w plikach windowsa bez ich wiedzy ;/"

To masz tu następny prezencik. Tzn., że pliki musza wiedzieć, że je zmieniasz/usuwasz? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...