Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Walking Dead - co sądzicie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Jak myślicie, co Rick i jego brygada zrobią z tą osadą ? Przejmą ją ? Rick zabije męża tej blondynki (nie pamiętam jak się nazywa) co Carol straszyła jej dziecko ? Jestem ciekaw waszych opini :)

Opublikowano

Wydaje mi się że nie wszystkich ale.. zabiją konfidenta księdza i skurwiela blondynki (dziecko też) , zetną tego kutafona co wolał ratować siebie a czarnucha zostawił na śmierć (przykra śmierć ;/) 

tchórzy wytną.. mam komiks (2 odcinki.. więc tam pare osób przeżyje)

Opublikowano

Dzięki za spoiler :)

To miała być opinia osób, którzy nie wiedzą co się stanie, a nie bieg wydarzeń. Temat stracił sens, osobiście liczyłem na to że się dogadają, księdzu ujdzie to płazem, ale później by zdechł.

Opublikowano

Fakt, trochę nudne są już te odcinki, ale znów jakaś akcja zaczęła się, tzn... Koniec tej sielanki, uff. Czy go zabije? Wątpię, chyba, że zobaczy, iż ją uderzył lub jej dziecko. Co do osady, pewno opuszczą ją. Ale to są tylko moje przypuszczenia :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...