Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mianowicie mam pytanie, czy opłaca się aktualizować system do Windowsa 10? Wyczytałem w internecie że jest całkowicie darmowa aktualizacja z obecnego systemu do Windowsa 10. I czy opłaca się go aktualizować, czy wszystko poprawnie będzie działało jak należy i jak to wygląda? :)

Opublikowano

Jeszcze Windows 10 nie miał premiery, można pobrać wersję testową.

Dokładnie tak samo jak kolega wyżej nie polecam jeszcze aktualizacji, zapewne jak zawsze będzie masa błędów, najlepiej poczekać te 1-2 miesiące aby trochę polepszyli system. Najlepsze jest to że nawet osoby które korzystają z tak zwanych "piratów" będą mogli zaktualizować system operacyjny do wersji 10 (Tak podają źrodła instalek) :D

Opublikowano

@milower

Dokładnie tak samo jak kolega wyżej nie polecam jeszcze aktualizacji, zapewne jak zawsze będzie masa błędów, najlepiej poczekać te 1-2 miesiące aby trochę polepszyli system. Najlepsze jest to że nawet osoby które korzystają z tak zwanych "piratów" będą mogli zaktualizować system operacyjny do wersji 10 (Tak podają źrodła instalek)  :D

Z czego wyczytałem zrobili tą aktualizację dla piratów w celu zmniejszenia nielegalnych systemów czy jakąs tak ;p A co do wypowiedzi to dzięki, poczekam te 1-2 miesiące. ;)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngfrezzy4k To tylko plotka, po aktualizacji dalej będziesz miał nielegalną kopię systemu. Windows 10 ma oferować DX12, który podobno ma poprawić wydajność gier więc myślę, że warto ale poczekałbym do oficjalnej wersji systemu, ponieważ jest on w fazie testów może mieć kilka błędów lub może być niestabilna. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...