Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który serwer?

Handloc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na jakim serwerze jest najwięcej ludzi? Chodzi mi tutaj głównie o Polaków. Kiedyś jak grałem to aż ścinało od ilości ludzi a teraz w miastach są pustki. To samo było z czatem, nie dało się nadążyć, a teraz może ktoś coś czasami napisze. Gram na Arcadii, ale rozmyślam nad zaczęciem od nowa na innym serwerze. 

Opublikowano

A mogę jakoś przenieść postać na inny serwer? Bo mam postać na Arcadii a na niej 30k, a na Killianie przydałoby mi się trochę golda. 

Opublikowano

Masz do wyboru pakiety z 169TT i 500 TT. Pierwszy kosztuje 50 zł a drugi 100 zł. Taniej się po prostu nie da.

Opublikowano

Polecam spróbować zagrać na serwerze RU. Pingi większe niż na EU, ale mniejsze niż NA.

b101e500b7a10a19ff8168511d6b6195.png

TERA Club kosztuje około 35zł na miesiąc i jeszcze zostaje waluty Item-Shopowej na jakieś pierdoły.

Zangielszczenie (fanowskie) będzie na dniach.

Duże community, zawsze znajdzie się party na wszystko. Jedna gildia Polsko-Angielska 90 osób, z czego 15-25 online dziennie.

Serwer Arun, zawsze full. Kolejki od 200 do 700. Za miesiąc patch dosięgnie Koreii.

WBIOJVy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...