Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exp

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vip, Eli proleci po 3k expa.

Mogłeś sprawdzić forum, bo kilka postów niżej pod twoim jest już taki temat -.-

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

Vip server (200% exp do końca marca) + channel 1 (ilość, jakość) + QR (kille, survival) + Hell Gate (7min) + Super Elite (5%) + Event Exp 200% (Sat-Sun 11:00-14:00, 17:00-20:00) + Exp pass (40%, 100%, jak ktoś bogaty to może ładować 200/300% ale wg. mnie się nie opłaca)

Nie grałem QR z 2 tygodnie to nie powiem ile dokładnie leci, ale bodajże z 100% passami na 400% expie wpada tam te ~2,2k.

Opublikowano

Za eli pro 11 rund z exppasami 300% dostałem ponad 3k, więc chyba nie jest źle. :P

Z exp eventem dodatkowo 400% to do 8-9k, średnio koło 7k wpada. Więc QR > Eli pro jeśli chodzi o Exp.

QR grają Ci, którzy obawiają się o crashe i kicki oraz Ci, którzy chcą szybko się wyexpić.

Eli pro gra się dla wygody - większość stawia po prostu turrety i campi całe rundy (więc można sobie po prostu wbić do camp roomu, postawić turreta i iść afk na 2 minuty, palce będą zdrowe niezmęczone)

Opublikowano

A ktoś wie może czy ten plecak, który dostawało się bodajże za wbicie majora, nadal nie odejmuje speeda?

Odejmuje i to już bardzo dawno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...